Når han er utro

Dersom du har mistanke, bør du se etter dette.

Når han er utro
Når han er utro
Publisert Oppdatert
Sommeren er dessverre en av høysesongene når det kommer til utroskap siden vi utsettes for lettkledde fristelser rundt hvert hjørne, alkoholen flyter og solen gjør sitt til at vi føler oss ekstra amorøse.

Og om du selv kjenner på fristelsene, kan det hende partneren din tenker på det samme. Nettstedet Ivillage.com har laget en liste over hva du kan se etter.

Les også: Derfor er han utro

Les også: Fortelle om utroskap?

Les også: Her er vi utroHvis du tror det er noe som foregår, tenk over følgende:

Hull i historiene

Har du merket at han stadig endrer historiene sine om hva han gjorde på og hvor han var? Er det hull i banale historier som egentlig burde være enkle og sammenhengende? Da har du en grunn til å være mistenksom.

Han føler seg fanget

Hvis kjæresten din har fortalt deg at han begynner å føle seg fanget i forholdet, er sjansen stor for at han begynner å se seg om etter andre muligheter. Dermed er det lettere for han å være utro.

Utro kompiser

Vet du om noen av kompisene hans som har vært utro? Hvis han er nær venn med menn som er utro mot sine kjærester, er det lett for han å se på utroskap som normalt, og dermed også bli påvirket av deres oppførsel. Det føles kanskje ikke så farlig å være utro likevel.

Venninner

Det er vel og bra å ha venner av motsatt kjønn, men om du merker at han bruker mer og mer tid på nye, kvinnelige bekjentskaper, har du grunn til å være mistenksom. Hva er årsaken til at han velger å åpne seg mer opp for andre kvinner enn deg? Det kan hende at han ser etter kvinner som han føler kan gi ham mer enn det du kan.

Han fantaserer

Å ha fantasier som går utover sitt vanlige sexliv kan være en god ting, men om du merker at han vil ha mindre sex med deg, om han virker distansert og fjern når dere har sex, kan dette også være et tegn på at han faktisk ønsker å være utro, eller er utro mot deg.

Overbevisning

Snakker han godt om utroskap og mener at det i enkelte tilfeller er greit? Da bør varsellampene blinke kraftig.

Mye på byen

Går han helst ut på byen uten deg? Foretrekker han å bruke tid ute i helgene fremfor å dele kvalitetstid med deg? Det er smart å være sosial på hver sin front av og til, men hvis dette blir en ny vane som dere ikke har vært enige om, er dette også et faresignal.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning