Overraskende romantisk

6 ting du kanskje ikke visste at han likte!

Overraskende romantisk
Overraskende romantisk
Publisert Oppdatert
Det er et velkjent faktum at kvinner stort sett har lettere for å snakke om følelser enn menn. Vi har ofte mange venninner som vi snakker åpent og privat med - og har vi det tungt tar vi gjerne kontakt med en venn for å lufte tankene litt.

Les også: Dette har han ikke peiling på

Les også: Derfor dør forholdet

Les også: Lite sex?


For menn er det ikke alltid like enkelt å snakke om følelser, og mange menn har derfor sin kjære som sin eneste nærmeste fortrolige. Nettstedet Ivillage.com presenterer i artikkelen "What men love about love" seks andre ting du kanskje ikke visste om hans forhold til kjærlighet.

Derfor elsker han å være i forhold:

1. Kan være seg selv
Han synes kanskje at det er spennende å være single, og "på jakt". Men han ønsker å finne noen, ikke bare for å ha sex, men noen han er kompatibel med på flere plan. Det betyr å finne noen som tar han for den han er, og som setter pris på hans positive sider.

2. Bli en bedre mann
Mange liker utfordringene forhold byr på, og er villige til å gjøre den innsatsen som kreves for å at et forhold skal utvikle seg. Stoltheten av å ha en kjæreste gjør at mange menn blir inspirert til å bli en bedre mann.

3. Noe å se frem til
For mange er en kjæreste noe å se frem til når hverdagen blir grå og slitsom. Tanken på at man skal kose seg med kjæresten når man har fri, er en stor motivasjon.

4. Elsker å gjøre kjæresten glad
Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad. Og for de fleste er det derfor viktig å føle at man gjør partneren sin fornøyd, og at man oppfyller deres behov i forholdet. Å se deg smile og le, gjør at han føler seg fornøyd med seg selv. Å føle at man ikke strekker til, eller evne å leve opp til forventninger er derimot en viktig årsak til at mange velger å avslutte et forhold.

5. Sex er viktig
At sex er viktig i et forhold kommer kanskje ikke som en overraskelse. Men årsaken til at det er så viktig kan variere fra person til person. For mange menn er sex noe som gjør at de føler seg elsket, begjært, beundret og godtatt.

6. Dele livet med noen
Det er viktig for mange å ha noen som venter på en når man kommer hjem etter en lang dag på jobben. Å kunne ha noen å dele tanker og bekymringer med, er med på å gi balanse og stabilitet til livet.

Kilde: Ivillage.com romantisk_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning