Orgasmegaranti

Er det i det hele tatt mulig å garantere deg orgasme? Javisst! Hvis ikke får du penger tilbake!

Publisert Oppdatert
- Vi oppfordrer alle til å ha god sex, enten de er alene eller har en partner. Og god sex bør etterfølges av deilige orgasmer. Vi håper vår garanti vil introdusere nordmenn til et litt mer lekent forhold til sex, sier Kjersti Antonsen, sexolog i Kondomeriet i en pressemelding.

Funker ikke for deg?

Fra april gir Kondomeriet alle kunder orgasmegaranti på sine vibrerende produkter. Ingen orgasme betyr pengene tilbake.

Les også: Den nye sjekkearenaen

Les også: 10 trinn til bedre sexNår man skal kjøpe sexleketøy har man mye å glede seg til, men det er ikke alle som blir like fornøyd med sitt første kjøp:

- Selv om vibratoren er en bestselger, og har mange fornøyde eiere allerede, kan det bli en liten nedtur for deg. Det som fungerer for venninna di, trenger ikke å fungere for deg, forteller Antonsen.

Vil du ha lite vibrasjon, mye vibrasjon, harde leker eller mye leker? Det finnes et utrolig stort utvalg på leketøysmarkedet, og mange finner noe som gir den opplevelsen man drømmer om, digger og vil ha mer av; en orgasme!

-Lek mer!

Antonsen mener veien til orgasme varierer mye fra person til person og tror mange vil oppnå flere og bedre orgasmer hvis man eksperimenterer og leker litt mer.

I følge en undersøkelse gjennomført i 2006 faker 40 prosent av alle norske kvinner jevnlig.

Les også: 16 orgasmer på 3 timer

Les også: Nå klimaks sammen

Les også: Skremt i senga­- Å late som man har orgasme er ikke til hjelp for noen i det lange løp. Da er det bedre å vise at man må tilfredsstilles på andre måter. Å leke og utforske hverandre er en av de beste måtene å oppnå en orgasme, sier Antonsen, som anbefaler glidemiddel og massasjeolje som standardutrustning i enhver nattbordskuff.

Folk som er åpne for å prøve sexleketøy oppdager ofte helt nye gleder.

- De tør eksperimentere, pirre og tøye grenser, dermed kan de også nå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse. Orgasme4-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen