Skremt i senga

Dette skremmer oss!

Publisert Oppdatert
Sex kan av ulike grunner være en kjip opplevelse, men vi vil helst unngå å bli skremt på soverommet.

Les også: Romantisk sex?

Les også: Opphissende tips!

Les også: Trygg munnsex


Ifølge Askmen.com er dette de mest typiske grunnene til at jenter blir skremt i senga:

Ny sexmanøver
Den første tingen som kan gjøre en kvinne engstelig i senga, er å spørre om hun kan gjøre noe hun aldri har gjort før. Det avhenger selvsagt av hvor trygg og hvor mye selvtillit vedkommende har. Men sexy stripp i lakk og lær, med en pisk å hånda og morderisk blikk kan bli for mye, til å begynne med¿

Kveling
Å legge hendene rundt halsen til jenta, og klemme til kan være helt greit om hun er spurt på forhånd, eller hun selv har sagt at hun tenner på det. Men å kvele noen ut av det blå har aldri vært, og kommer aldri til å bli, noen stor hit i senga! Jo da, mange folk elsker røff sex, voldelige rollespill og så videre, men hvis en ikke har diskutert dette med partner på forhånd, kan det hele bli en svært skremmende opplevelse.

Uventet anal-lek
Noen kvinner tenner på analstimulering, mens andre synes at bare tanken på det er ekkelt. Det er derfor svært skremmende og ubehagelig om typen plutselig presser på, uten å spørre eller finne ut hvilket syn jenta har på dette.

Ekstreme sex-leketøy
Batteridrevne sexleker og håndjern kan være et opphissende og et flott supplement til et spennende sexliv. Men kun hvis partneren er med på leken, og synes slike ting er greit. De fleste kvinner kan like en vibrator, eller kanskje bind for øynene, men hvis sexleketøy betyr tau, bånd, pisk og butplugs er dette noe som definitivt må avtales på forhånd. Dette er i alle fall ikke slike ting man slenger frem på en one-nighter.

Psyko "dirtytalk"
Litt snuskesnakk i senga har aldri skremt noen. Men i kampens hete er det lett å la tankene fare, og risikere å si noen man kan komme til å angre. Det startet kanskje som en hvisken om seksuelle fantasier, men med en gang stemmen får en uvelkommen intensitet og hardhet risikerer man bare å skremme partneren.

Fetisjer
Det som tenner en person, er kanskje noe som kan skremme vannet av en annen. Så kinky sexleker, fetisjer og andre mer uvanlige ting i senga bør holdes skjult frem til man føler seg trygg nok på hverandre til å snakke åpent og ærlig om slike ting.

sex_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning