10 trinn til bedre sex

Det trenger ikke være så vanskelig.

Publisert Oppdatert
Ta tak i sexlivet når det begynner å dabbe av! Samlivsekspert Dr. Ruth Westheimer gir deg sine beste sextips.

Sexy triks1. Kommuniser med partneren din om deres seksuelle forhold

Det er faktisk en selvfølge for mange, men dessverre er det ikke så mange som husker hvor viktig god kommunikasjon er i et forhold. Vær ærlig med hverandre og uttrykk egne ønsker.

2. Begynn med forspill så tidlig som mulig

Les også: Nå klimaks sammen

Les også: Sex med ny type

Forspill mellom dere to kan faktisk begynne fra tidlig morgen selv om dere ikke kan ha sex før til kvelden igjen. Kos dere sammen med berøring og flørt så mye dere kan før dere møtes igjen.

3. Planlegg sex

Når dere begge har travle liv, er det av og til helt nødvendig å planlegge sex rett og slett! Ikke fortvil over at spontaniteten forsvinner, planlagt sex er ikke dårligere, bare annerledes.

4. Ikke glem at sex skal være gøy

Jo mer moro dere har det, jo deiligere vil det bli. Utforske med leker og undertøy, eller noe annet som skaper en spesiell stemning for dere.

5. Bytt på å ta initiativ

At dere begge tar initiativ er bare rett og rimelig. Har du ikke lyst, forsøk å tenke over hvorfor. Er du sliten kan det allikevel hende kroppen din vil reagere med opphisselse når dere begynner. Er det noe mer dyptliggende som stritter i mot kan det kanskje være en lurt å ta en prat med partneren din.

6. Seksuell stimulering henger sammen med intellektuell stimulering

Om du vil ha sex senere ikveld, bør du bruke tid på å snakke sammen med partneren din. Istedenfor å se TV i forskjellige rom, lag mat sammen, les for hverandre, diskuter ting som opptar dere, planlegg neste ferie eller se på gamle bilder sammen!

7. Forsøk å gjette hverandre tanker

Det er faktisk en utrolig morsom og opphissende lek. Det kan nok hende dere bommer grovt begge to, men om dere prøver vil dere virkelig bli kjent med hverandre og dere havner lettere på samme bølgelengde.

8. Lag dere en favorittliste

Dette er også en morsom aktivitet å gjøre sammen! Lag spalter, i den ene skriver du ned det du liker best, i den andre skriver du hva du tror han liker best. Partneren din gjør det samme, og deretter bytter dere lister.

9. Gjør husplikter sexy

Les også: Bruk hjernen - bli steinkåt

Les også: Opphissende tips

Les også: Faker du orgasme?Drømmer du om at han bare kan løfte opp tunikaen din og ta deg opp etter kjøkkenbenken mens du tar oppvasken? Si fra da vel! Det blir plutselig mye mer spontant mellom dere, og mye gøyere å gjøre husarbeid..

10. La orgasmen være målet

Mange kvinner får ikke nok klitorisstimulering under samleie og dermed er det vanskelig å oppnå orgasme. Likevel er det mange måter å gjøre stimulanse av klitoris konstant under hele samleiet. I misjonærstillingen vil klitoris få ekstra mye stimulans om du legger bena dine på skuldrene hans mens han penetrerer deg. Om du sitter oppå ham, har du full kontroll selv og du kan gni deg frem og tilbake. I tillegg er hendene hans fri til å ta på deg så du får enda mer tenning.

Kilde: Ivillage.com intim220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen