Menn høye på kurver

De kvinnelige formene gjør menn ruset på livet rett og slett!

Publisert Oppdatert
Er kroppen din mer lik ett timeglass enn en knappenål? Da kan du prise deg lykkelig. I en amerikansk undersøkelse svarer menn at disse kvinnene er mest attraktive, det skriver Daily Mail.

Endrende ideal

Det supertynne og urealistiske idealet har blant kvinner lenge vært det gjeldende, iallefall i modellbransjen. De siste to årene har dette derimot blitt satt tydelig på prøve, og flere undersøkelser tyder på at idealet er i ferd med å endre seg.

Ruset på kurver

Forskere i Georgia, USA, har kommet frem til at menn, rent biologisk, foretrekker kvinner med kvinnelige former og kurver. Hjernen hos menn reagerer nemlig positivt på en kvinnekropp med former. I følge studien skal en kropp som ligner superstjerne Beyoncé Knowles til og med være like rusfremkallende som et narkotikum!

Les også: Våryre nordmenn

Les også: 10 trinn til bedre sex- Hvite og vestlige kvinner har tydeligvis blitt lurt til å tro at menn liker tynne og puslete Kate Moss-typer, sier lege Steve Platek ved George Gwinnett College til Daily Mail.

I stand til å føde

I studien fikk fjorten unge menn se på før-og etterbilder av kvinner som hadde fått forstørret sine hofter og rumper. Etterbildene, som viste mer timeglassformede kropper, stimulerte mannens belønningssentrum i hjernen, og det er samme del av hjernen som aktiveres når vi drikker alkohol eller bruker stoff.

Les også: Nå klimaks sammen

Les også: Opphissende tips

Les også: Bruk hjernen - bli steinkåt!I følge Steve Platek kan reaksjonen komme av at brede hofter lenge har blitt assosiert med god helse og muligheten til å føde sterke, friske barn.

Kilde: Daily Mail Form2-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning