Kvinnene menn vil date

Er du en av dem?

Kvinnene menn vil date
Kvinnene menn vil date
Publisert Oppdatert
Hva er det egentlig menn ser etter i et kjæresteemne? Nettstedet Ivillage.com har tatt dette spørsmålet videre i artikkelen «The women men want to date», og fått sine kolleger i AskMen.com om å fortelle hvilke typer kvinner de ønsker å date.

Les også: Poke = flørt?

Les også: Slik forelsker han seg

Les også: Dater du på nett?


Dette svarte mennene:

1. «Miss Sweet»
Den søte kvinnen er positiv, fornøyd med livet og alltid morsom å være sammen med. Hun er en oppriktig og god person, uten hang til å lage intriger. Hun er en slik person man alltid gleder seg til å møte.

Ifølge de spurte mennene, er dette en sjelden kvinne, som raskt blir snappet opp fra datingmarkedet.

2. «Miss Equality»
Denne kvinnen er en sann feminist, hvor likestilling står i fokus - begge veier. Det betyr at hun mener at det er like mye hennes ansvar å betale for middagen, åpne døren og «kjempe slagene» som mannens. Hun tror på et jevnbyrdig forhold, og er ikke en person som krever like rettigheter og lik lønn, for så å kreve at mannen betaler for daten.

3. «Miss Sexual»
Du er ordentlig heldig om du møter på en av disse kvinnene, mener de spurte mennene. Den seksuelle kvinnen elsker menn og sex, men lager ikke noe oppstyr rundt det. Sex er ikke noe hun bruker for å manipulere menn, hun bare liker det. Menn liker hennes frisinnethet, og at hun er oppriktig når det kommer til driftene sine.

4. «Miss Best friend»
Denne kategorien er lik «den søte kvinnen». Bestevennen er også morsom å være sammen med, og er en kvinne han er helt komfortabel med. Man liker de samme tingene, ser det samme på TV og liker å henge på de samme plassene. Hun er en sånn man føler man har kjent hele livet, selv om man bare har kjent hverandre noen dager. Hun er alltid på hans side, har samme humor og ringer gjerne bare for å slå av en prat. Han må imidlertid melde sin interesse for henne med en gang, for å unngå å havne i «vennefella».

5. «Miss Straightforward»
Dette er kvinnen som går rett på sak, og som kan å kommunisere. Hun forventer ikke at mannen skal være tankeleser, og ønsker hun en date, så ber hun om det. Hun gjør det hun sier hun vil gjøre, og han slipper å analysere hva hun egentlig mener.

6. «Miss Independent»
Den uavhengige kvinnen passer best for han som ikke har så mye tid å investere i et forhold, eller som ønsker mye tid for seg selv. Hun har sitt eget liv, og er fornøyd med å gå sin egen vei. Hun er av typen som ønsker en mann i livet sitt, men som ikke trenger det for å være lykkelig.

7. «Miss No pressure»
Denne kvinnen presser ikke på for å vite hvor man står i forholdet. Hun har heller ingen agenda om å bli forlovet, gift og få barn. Hun er fornøyd med tingene slik de er, og tenker at «det som skjer, det skjer».

8. «Miss Secure»
Denne kvinnen er trygg på seg selv, og er komfortabel med sine gode såvel som dårlige sider. Og hun føler det samme om mannen. Hun trenger ikke konstant bekreftelse for å styrke egoet sitt, men har nok selvtillit til å leve livet sitt til det fulle.

9. «Miss Low-maintenance»
Ifølge mennene er denne svært lite krevende kvinnen en sjelden blomst. Hun er ikke opptatt av status og penger, men er gjerne feministisk i tankegangen. Hun tar mannen for den han er, uten å fokusere på hva han jobber med eller hva han har oppnådd.

10. «Miss Right for you»
Mennene innrømmer at mange velger pene kvinner bare fordi det får dem til å se bedre ut, og at det er status blant de andre mennene. Men om man finner en kvinne man er lykkelig sammen med, er dette tross alt viktigere enn utseendet, alder eller sosial status, svarer mennene. date_hoyde.280x420

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning