Krydre med telesex

En het telefonsamtale kan blåse nytt liv i forholdet.

Krydre med telesex
Krydre med telesex
Publisert Oppdatert
Dere trenger ikke bo langt fra hverandre og se hverandre sjeldent for å ha det moro med telefonsex en gang i blant! Faktisk er dette er strålende måte å tenne en ekstra gnist i det vanlige sexlivet.

En kjapp en på mobilen

Vi har alle våre ønsker og drømmer, men det er ikke alltid vi vil eller tør å si de ut høyt ansikt til ansikt. Nettopp her kommer telefonsex inn - her skal du virkelig dele dine innerste, seksuelle tanker til kjæresten din.

Les også: Solosex er sunt

Les også: Erotisk spenning

Les også: Den perfekte håndjobbenSlik gjør du

Du kan starte med å si hva du har tenkt på i det siste, hva du skulle ønske han kunne gjøre med deg, og hva du gleder deg til når du ser han igjen.

Del dine dampende hete ønsker, beskriv i detaljer alt fra din favorittfantasi eller fortell ham steg for steg hva du ønsker at du kunne gjøre med ham akkurat nå.

La ham starte

Om du ikke har prøvd ut telesex før, kan det hende at du ikke helt vet hva du skal si. Ikke føl deg tvunget til å si noe voldsomt sexy med én gang, bare prat med ham som du pleier og beveg deg gradvis inn på sextemaet. Syns du det er vanskelig å dele fantasier kan du snakke om tidligere erfaringer dere har hatt med hverandre, mange syns det er lettere å fortelle om det som har skjedd, snarere enn å fantasere høyt om det som kanskje kommer.

Er du ikke helt komfortabel med å ta initiativet til den frekke samtalen, kan du foreslå for ham at han begynner. Lukk øynene dine og hør godt etter hva han sier. Etterhvert som samtalen bærer i vei vil du kanskje bli overrasket over de friske frasene som faktisk kommer ut av munnen din! Og forsøk å legge de flaue tankene vekk - og le gjerne litt av hverandre, dette skal være morsomt!

Kilde: About.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning