Den perfekte håndjobben

Gi ham en opplevelse han sent vil glemme. De sexy tipsene får du her.

Publisert Oppdatert
Først og fremst - alle har sine preferanser, derfor skader det ikke å vite litt om hva han liker før du starter. En deilig samtale om hva han foretrekker, kan skape et fint grunnlag for en herlig opplevelse. Synes du det er vanskelig å spørre ham direkte, følg med her:

Start sakte uansett

Det er viktig å starte sakte og forsiktig uansett hvor opphisset han er! Pass på kraften i taket ditt, farten i strøket og hvor du tar på penis. Mens du gjør dette, legg merke til når han reagerer positivt og synes det er godt. Beveger han kroppen sin? Lager han gode stønnelyder? Spør gjerne "er det deilig?", "vil du ha mer?". Og for all del; hold penis fuktig ved å slikke lett på ham, spytte litt i hånden din eller bruke glidemiddel. Han skal jo ikke få brannskader!

Litt anatomi

Det er greit å vite hvor han er mest følsom på penis. Noen områder, for eksempel roten på penis og selve skaftet er mindre følsomt enn rett under penishodet og pungen. Dette er overfølsomme områder, så bruk forsiktige bevegelser her, ikke press for hardt og slikk lekent og kilent om du vil inkludere munnen.

Ikke bare penis

Husk på at selv om du fokuserer på utstyret hans, er det om å gjøre å skape en god og sexy atmosfære. Kikk ham i øynene, kyss ham gjerne på magen og på munnen mens du beveger hånden opp og ned på ham. Inkludere testiklene hans i kosen, litt kiling, lett skraping med neglene og lette drag vil gjøre susen.

Bygg det opp

Tenk på hele opplevelsen som en god historie. Den skal starte bra, man skal ville fortsette og ha mer, og spenningen skal øke underveis. Hold farten jevn og god når du er godt i gang, og om han nærmer seg orgasme skal du øke intensiteten hvis du vil at han skal avslutte.

Vis nytelse selv

Det er greit at du gir ham en god opplevelse, men om du ikke nyter det i det hele tatt, vil han etter all sannsynlighet merke det. Pass på at du koser deg underveis også, viser at du nyter å gi ham glede, vil dette gjøre han ekstra kåt.

Form hånden din

Du kan bruke flere teknikker med hånden din. Bruk for eksempel begge hendene dine med fingrene strake og åpne håndflater mens du trekker penis opp og ned. Eller flett fingrene slik at hendene former seg som en slags kopp og bruk bakerste del av håndflaten til å stimulere penis.

Bruk fingrene

Fingrene dine kan endre følelsen, stimuleringen og presset på penis. Isteden for å klemme alle fingrene jevnt rundt skaftet, prøv å bruke bare tommel og pekefinger mot hverandre. Se hva som skjer når du sakte legger til flere fingre og mer press mot penis. Du kan også bruke fingertuppene og klappe forsiktig langs skaftet, mot skrotum og kysse lett på penis.

Stryking

Standardstryking opp og ned kan være effektivt, men det kan også blir kjedelig og føre til overstimulering. Eksperimenter med forskjellige strykemetoder. Bruk en lett vribevegelse mens du beveger hånden opp og ned, rull penisen mellom håndflatene, bruk korte tak og lengre tak, og isteden for å dra rett opp og ned, trekk opp og ut mot kroppen for variasjon.

Grep

Noen menn liker et fast og tett grep rundt penis mens andre elsker den lette kombinasjonen av forsiktig stryking og litt fast klemming opp og ned skaftet.

Vibrasjon

Det er ikke bare kvinner som har glede av vibratorer! Mens du onanerer ham kan du legge vibratoren mot pungen hans, på magen eller på innsiden av lårene hans og la ham få kjenne på vibrasjonene.

Kilde: About.com, Askmen.com Sexy220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning