Erotisk påsketur

Med litt kreativitet kan påskehøytiden bli mer spennende.

Publisert Oppdatert
Er du lei av den tradisjonelle påsketuren? Solveig Nordanger fra Voksenlek.no anbefaler erotisk vri på fridagene.

- Hyttetur på fjellet er en suveren anledning til å lage ekstra spennende og erotiske opplevelser. Planlegg litt i forkant, så kan du overraske kjæresten din. Kreative påskeegg må selvfølgelig inneholde sexy ingredienser, for eksempel kan et et trådløst, fjernstyrt egg brukes i skibakken, på langrennsturer eller i påskerennet. La gjerne partneren styre fjernkontrollen, oppfordrer hun.

Godis til påsken

Nordanger har også en godbit til dere som er glade i søtsaker. Hun foreslår at dere kan spise godteri av hverandre i stedet fra en skål. Velg gjerne varianter som ikke er klissete - for eksempel kan hele jordbær, marsipanegg eller vingummi - eller ikle dere godsakene:

Les også: Våg å prøve noe nytt

Les også: Den beste sexen noen sinne

Les også: Deilige leketøy- Sukkertøytruse til ham og truse, bh og strømpebånd til henne for eksempel. Dere spiser da dette av hverandre. Dette er garantert spennende og opphissende, sier Nordanger.

Flere tips
  • Ta på deg frekt og sexy undertøy under skidressen, eller kanskje du kan være helt naken.
  • Ta med erotiske parspill. For eksempel brettspill eller terningspill.
  • En deilig massasjestund foran peisen eller på soverommet før dere skal sove er obligatorisk for støle skimuskler og en fin mulighet for en herlig, sensuell erfaring.
  • Har du virkelig lyst å være kreativ kan du lage en temapåske, med nytt tema hver dag. For eksempel: Langfredag - flørt med håndjern og bind for øynene. Påskeaften - pirr med fjernstyrte sexleketøy. 1.påskedag - fjærleker. 2.påskedag - sexy undertøy.

sex2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning