Hun nye...

Slik reagerte våre forumbrukere da eksen fikk seg ny kjæreste.

Hun nye...
Hun nye...
Publisert Oppdatert
Det er kanskje få ting som gjør så vondt som når den du elsker finner seg en annen, men ikke alle går helt i kjelleren.

I vårt forum Samliv og relasjoner spør en av våre forumbrukere om andres erfaringer med slik kjærlighetssorg.

Les også: Klar for å bli dumpa?

Les også: Menn dater gjerne alenemødre

Les også: Derfor dør forholdet


Her er noen av svarene hun fikk:

Slapp dårlig samvittighet
"Jag blev överlycklig när han hittade en ny! Det tog slut av två orsaker. 1. Jag var inte över mitt ex. 2. Han gick alldeles för fort fram. När han hittade en ny slapp jag ha dåligt samvete över att jag inte älskade honom. Han älskade ju äntligen någon annan"!

Gikk videre
"For å være helt ærlig så brydde det meg ikke i det hele tatt. Jeg syntes det var fælt å bli forlatt men det var fordi jeg mistet ham, ikke fordi han fant seg en annen. Jeg tenkte som så at "vil han ikke være sammen med meg, så kan han i grunnen gjøre hva søren han vil for meg".

Sporadisk kontakt
"Det var helt forferdelig vondt, trodde jeg skulle spy av sjalusi, sorg, sinne hver gang jeg så dem sammen. Jeg brukte to år på bli helt ferdig med det. Da våknet jeg opp en morgen og tenkte at "nei, vet du hva! Livet er vanskelig nok om man ikke skal la dét tynge seg også!". Da var jeg helt ferdig med det. Tid er faktisk stikkordet. "Lang" kan godt være et påheng der, dessverre! I dag har eksen og jeg sporadisk kontakt, mest "gratulerer med dagen" når det er aktuelt".

Glad på hans vegne
"Jeg følte nok at jeg hadde tapt, da jeg fant ut at han hadde fått seg en ny. Derfor fant jeg utelukkende negative ting om henne. Og det var lett, for hun var styggere enn meg, var ikke flinkere enn meg og hadde samme navn som et sykt stygt fleeceteppe fra IKEA. Men nå skjønner jeg at det ikke er snakk om hvem som vinner eller taper. Vi har hatt helt forskjellige opplevelser, og begge er likeverdige! Eksen er fortsatt sammen med jenta, og jeg er utelukkende glad på hans vegne. Det viste seg at han valgte rett, og det unner jeg ham! Jeg bærer ikke nag. Og jeg ser nå positive ting med den nye dama, for hun har faktisk gitt eksen min mange ting jeg ikke kunne".

Han har bare kommet lengre
"Er der no, og det er OK. Han har komt "lenger" enn meg, men eg nyt livet mitt, fridomen, spenninga, alt som skjer, og fjortenåringen min sa at eg er penare enn henne".

Funnet en ny
"Jeg var fullstendig knust da min eks først gjorde det slutt og så ble sammen med en ny. Jeg var helt på bånn, og alt var bare svart og jævlig. Jeg forstår veldig godt hvordan du har det, TS. Hvis det er noen trøst, så har jeg nå funnet meg en samboer som jeg elsker over alt på jord. Jeg ser nå at hvis jeg og min eks hadde flyttet sammen og vært sammen lenge, så hadde jeg nok blitt temmelig ødelagt. Han var en svært dominerende og krass type".

Verste opplevelsen
"Han gikk fra meg for henne da. Gikk rett over til å bli sammen med henne. Har hatt et helvete. Vi har ei datter på 18 mnd og. Min ex og hans nye kjæreste er en familie, med vår datter og deres datter som er på samme alder. Det er det verste jeg har opplevd".

Ble sammen med bestevenninnen
"Fra jeg var 15 til 16 var jeg sammen med en fyr. Var sammen cirka 1,5 år, som er ganske lenge når man er såpass ung. Vi så hverandre hver eneste dag. Da det ble slutt tok det ikke mange ukene før han begynte å date bestevenninna mi. Jeg syns det var forkastelig, og tok en alvorsprat med dem begge. Dette fungerte ikke, og de ble sammen. Jeg syns det var utrolig kjipt. Ikke fordi jeg ville bli sammen med han igjen, men fordi han hadde funnet seg en ny fortere enn meg, og at det attpåtil var bestevenninna mi. Jeg avslutttet vennskapet med venninna mi også".

Greit med avstand
"Å se at "sin store kjærlighet" har det godt med en annen er selvsagt vondt. Men om du en gang har elsket han, så hvorfor i all verden ikke unne ham alt godt? "Du fortjener bedre, drit i han!" Seriøst? Fordi én part ikke er forelsket lengre, og faktisk har møtt noen den har det bedre med, så skal man være sint og mene at det er dårlig gjort? Og for noen er det sårt å gå inn i et nytt forhold med en ekskjæreste hengende over, som tydelig ikke er over forholdet. Og da mener jeg virkelig at det er greit å hvertfall ta avstand i en lengre periode, for å la begge parter være klar over hvordan situasjonen er".

Ble ferdig med det
"Der og da syntes jeg at det var ufattelig kjipt og jeg ble grådig lei meg. Han dumpet meg etter nesten 5 år, og den siste tiden vi var sammen var jeg sikker på at han var utro med henne, og konfronterte han med det. Det var han ikke sa han. Rett etter at det ble slutt, ble de sammen. Jeg ble fly forbannet, jeg ble ufattelig skuffa og jeg ble lei meg. Heldigvis ferdig med det nå, men jeg prater ikke med henne lenger selv om hun prøver å være venn med meg".

Del gjerne dine erfaringer i diskusjonstråden du også! nye_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning