Har du ham i kikkerten?

- Hvis du er hypp på å komme i kontakt med en på jobben eller en du ofte møter i kantina på universitetet må du gjøre det du våger minst, sier Cecilie Kjensli.

Publisert Oppdatert
Hva gjør du dersom du over lengre tid har hatt en mann i kikkerten på jobben eller på universitetet, som du har fått flere blikk fra og som du av en eller annen grunn er tiltrukket av uten å kjenne han?

Vel, du må rett og slett "kvinne deg opp", mener sexpirator og redaktør for Cpunktet.no, Cecilie Kjensli;

Sett deg med ham

- Hvis du er hypp på å komme i kontakt med en på jobben eller en du ofte møter i kantina på universitetet må du gjøre det du våger minst. Nemlig å sette deg ned på bordet til vedkommende og slå av en prat. Ta det som en utfordring og ikke vær så nøye på det. Få med en venninne som krykke om du vil, og dra i gang en samtale som inkluderer alle, foreslår hun.

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

Dette er jo selvsagt mye mer skummelt enn om du for eksempel møter ham ofte på et utested;

- Om det er en du pleier å se på et utested, kan du ta en sleip en som jeg gjorde en gang. Jeg så en kul fyr i baren, og spurte lett om han kunne passe på glasset mitt mens jeg gikk på do, noe han selvfølgelig kunne. På vei tilbake vrikka jeg meg igjennom dansegulvet og mot han, og da var det gjort, forteller Kjensli.

Samtaleemne

Men, OK, du har endelig klart å ta kontakt med fyren. Hva skal man så snakke om?

Les også: Guide for nettsjekking

Les også: Gi litt mer f...!

Les også: Her finner du kjæresten- Det kan umulig være vanskelig å finne noe å snakke sammen om. Jobber eller studerer man sammen har man masse felles å prate om, selv om fag kan bli litt kjedelig. Fortell om noe du har gjort nylig, en konsert eller kino eller noe som har gjort inntrykk som du har en mening om. Det beste er bare å hoppe i det, og se hvor det går. Ikke planlegg samtalen, for det blir fort stivt, mener Kjensli.

Han blir garantert ikke skremt av at det er du som er frampå og ikke han;

- Menn blir ikke skremt av damer som er litt frampå så lenge man er vennlig og ikke ute etter å "disse" den andre på noen måte. Noen er jo faktisk så teite at de begynner en samtale med å kritisere. Det kan sikkert funke på enkelte, men er en dårlig strategi. Alle liker oppmerksomhet, men ikke kjedsomhet. Få ham til å prate om seg selv eller sine interesser og tanker, og følg opp med spørsmål, men ikke vær falsk, tipser hun.

Kvitt deg med frykten

Det som kan være mest skummelt med å være den som tar initiativ, er å frykten for å tabbe seg ut, rødme, stokke ordene eller generelt bare føle at man ikke har kontrollen. Det er det dessverre ingen garanti for at man unngår, men først og fremst er det frykten du bør overse, mener Kjensli;

- Mannfolk er det nok av, og det er dessuten ikke sikkert at du egentlig vil ha ham en gang. Du kjenner ham jo ikke. Og om han skulle være opptatt eller ikke interessert, så er ikke det noe nederlag, sier hun.

flrt4-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen