Han er forelsket i deg

Iallefall hvis han har det som i disse 10 punktene.

Han er forelsket i deg
Han er forelsket i deg
Publisert Oppdatert
Har du datet en herlig mann noen måneder og kjenner at du begynner å bli skikkelig forelsket, er dette definitivt en herlig følelse! Men det kan samtidig være litt vanskelig hvis du ikke helt vet hvor du har han, rent følelsesmessig.

For, det er ikke noe særlig å være alene om forelskelsen. Lurer du på om han har falt for deg, uten at du tør å spørre ham om det? Kanskje disse punktene kan hjelpe deg. Dersom han gir uttrykk for, viser eller forteller deg noe av dette, kan du være ganske sikker på at han allerede har falt pladask for deg.

Les også: Romantikk gjennom høsten

Les også: Dette snakker vi ikke om

Les også: Få kjæreste nåDet mener iallefall Cosmopolitan.com. Hold øynene åpne for dette:

Han har glemt eksen sin

Vi har alle en fortid, og det er nærmest utopi å tro at han ikke har vært med andre før deg.

Kanskje har han et langt og intenst forhold bak seg, men om du merker at han er langt forbi eksen sin når han er sammen med deg, er dette selvsagt et svært godt tegn på at han fokuserer på fremtiden - og deg.

Han klarer ikke slutte å tenke på deg

Har han sagt at han tenker på deg omtrent hele tiden? Merker du at han tar kontakt med deg flere ganger om dagen når dere ikke er sammen? Hvis du ligger i bakhodet hans til enhver tid, er det så og si ingen tvil; han er iallefall sterkt betatt av deg.

Han bryr seg om deg

Når du ser at han faktisk ikke bare er tent på deg, har lyst på deg rent seksuelt, men også bryr seg om deg, hvordan du har det, tenker på at du bør ha det bra og bekymrer seg for om du kommer deg trygt hjem om kvelden - ja, da er han langt forbi stadiet "betatt" og godt på vei til å være forelsket i deg.

Han synes dine snåle sider er sjarmerende

At du smatter når du spiser, at du er grov i munnen, at du har en vill latter, at du biter negler, at du ser trett ut om morgen - om han digger dine snåle, gjerne mindre flatterende sider, betyr rett og slett at han er forelsket i hele deg og den du virkelig er!

Dere har fantastisk kjemi

Du har helt sikkert merket det selv hvor god kjemi dere har, dere bare funker sammen! Dere har samme type humor, dere forstår hverandre, og dere koser dere sammen, selv om dere ikke alltid snakker like mye sammen.

Dere nyter hverandres selskap, og kanskje har han sagt at han synes dere har god kjemi? Nok et tegn på forelskelse.

Han legger ikke like mye merke til andre kvinner

Klart vi titter på andre mennesker av motsatt kjønn rundt oss, selv om vi er over middels interessert i én spesiell person.

Men om du merker på han at fokuset hans er på deg, selv om dere går forbi vakre kvinner på gaten, eller han faktisk sier til deg at du er alt han ser - da er det jammen liten tvil om at han er virkelig forelsket i deg.

Han elsker å bruke tid med deg

Merker du at han skynder seg hjem til deg, eller hjem til seg selv for å ringe deg, chatte med deg, skrive meldinger til deg? Vil han ringe deg selv om han er på fest med andre?

Foretrekker han å være med deg fremfor å gjøre noe annet? Da er det klart og tydelig at han virkelig elsker å bruke tid med og på deg. Han er forelsket!

Han inngår gjerne kompromisser

Dersom du ikke synes at det er vanskelig å bli enig med ham fordi dere stadig vekk inngår kompromisser med hverandre, er det iallefall klart og tydelig at han ønsker å gjøre deg fornøyd i hans selskap. Noe som tyder på en sterk eller iallefall gryende forelskelse.

Han prioriterer deg fremfor det meste

Igjen; han ønsker først og fremst å være med deg istedet for kompisene sine, kollegaene sine, lagkameratene sine. Han vil dra på ferie med deg, han vil shoppe med deg, han vil lage middag med deg, han vil bruke helgene sine med deg - han er forelsket i deg!

Han tenker på fremtiden med deg i den

Om han har ytret fremtidsønsker til deg, bør du ta dette som ett av de sterkeste komplimentene av alle.

Han klarer ikke se for seg tiden fremover uten deg, han ønsker å legge planer med deg, han ønsker å etablere seg med deg, du utfyller ham og du er den han ser etter. Null tvil om at han er hodestups forelsket i deg. Og dette fører oss til det siste punktet.

Du er den rette for ham

Kjenner han på alt det overstående, er du definitivt den rette for ham. Og det vet han jo selv også, spesielt hvis han har lett lenge etter drømmekvinnen, er en kresen person og merker at du gir livet hans nytt og mer verdifullt innhold.

Han er så forelsket at det skal mye til før han gir slipp på deg.

Forelsket220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning