Få kjæreste nå

Her er tipsene som gir deg nytt håp for den romantiske fremtiden.

Få kjæreste nå
Få kjæreste nå
Publisert Oppdatert
Du har jaktet lenge på "den perfekte", så lenge at du kanskje har satt deg urealistiske kriterier for hva du egentlig ser etter i en mann, så lenge at du tenker at det kanskje er deg det er noe galt med, og så lenge at du faktisk har mistet håpet. Men, du treffer mannen i ditt liv når du minst venter det.

Det mener iallefall den New York-baserte matchmakeren Barbra Brooks. Hun jobber med å hjelpe kvinner og menn med å møte riktig person, og lærer de å slappe av i prosessen.

Det handler først og fremst om å ta en titt på seg selv før man kan gå ut og titter på andre. Her får du hennes tips:

Vær realistisk

Ikke sett deg for høye mål i forhold til hvordan mannen skal se ut, eller at han skal ha en jobb som gjør at han tjener mye;

Les også: Avslør ham på kroppsspråket

Les også: Derfor er vi monogame

Les også: Særdeles dårlig date- Start med å endre holdningen din dersom målet er et langsiktig forhold. Legger du vekt på det overfladiske og materialistiske, vil dette være ganske åpenlyst for de mennene du møter. Fokuser heller på det som holder i lengden; et stort hjerte, en pålitelig person og en person som er engasjert i deg.

Hold litt tilbake

Menn har en radar for å oppdage kvinner som er desperate etter å bli gravid med én gang, mener matchmakeren. Dersom du gir sterkt uttrykk for dette tidlig i et møte med en mann, vil dette skremme han bort ganske kjapt selv om du ikke mener å gjøre det.

Gjør dating til en prioritet

Nøkkelen er å alltid være forberedt når du går ut døren, for du vet aldri når eller hvor du plutselig vil møte den potensielle mannen for fremtiden.

- Bruk klær som gjør at du føler deg attraktiv og legg vekt på å pynte deg litt ekstra i hverdagen. Tenk også over hva som er interessant for deg å snakke om med andre. Det kan også være smart å endre litt på dine daglige rutiner, for eksempel kjøpe avisen på butikken istedet for å få den levert i postkassen. Da kommer du deg mer ut og vil lettere få sjansen til å møte andre, sier hun.

Ikke snakk om eksen

På den første daten bør du absolutt ikke snakke om eksen din. Hvis din forrige kjæreste var fantastisk, vil daten din føle at han ikke kan måle seg med han, og hvis du snakker nedsettende om eksen din, kan daten bli redd for at du kanskje vil snakke slik om han om et par måneder. Likeledes bør du være forsiktig med en mann som ikke klarer å slutte å snakke om sin tidligere elskerinne. Hvis han fortsatt er opphengt i henne er det ikke sikkert at det er plass til deg i hans hjerte.

Redd for å være alene

Dere begge må være følelsesmessig klare for et nytt forhold og ikke jakte på en kjæreste bare fordi dere er redde for å ende opp alene.

- Det er like ille hvis mannen er den som er deprimert og redd for å være alene. Du trenger ikke en potensiell kjæreste som du er nødt å hjelpe ut av et supernegativt tankemønster, han trenger å fikse sine egne tanker før han møter en ny dame. Det samme må du tenke om deg selv.

Vær høflig

Hvis dere i det hele tatt skal legge et godt førstegrunnlag, så er det viktig å være oppmerksom på førstedaten. Slå av mobilen, ikke avbryt samtalen med å lese tekstmeldinger, tilby deg å betale for maten, se ham i øynene når han snakker til deg og ikke ned i gulvet, ikke still for mange spørsmål om jobben hans da det kan virke for pågående med én gang.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning