Ha deilig sommersex

Nyt de siste dagene med sommer sammen!

Ha deilig sommersex
Ha deilig sommersex
Publisert Oppdatert
Det er liten tvil om at vi gjerne blir ekstra amorøse og tente i sommersolen, og da gjelder det å nyte de siste dagene før ferien er over!

Nettstedet Ivillage foreslår for eksempel dette:

Vær utendørs

Har dere fremdeles litt ferie til gode i sommer? Da har dere rom for å være kreative på stedet dere skal reise til. Snik dere ut på hotellbalkongen om natten, ta en padletur til en øde øy eller en svømmetur i mørket. Når dere kommer tilbake, kan dere fortsette kosen.

Våt t-skjortekonkurranse

Dette kan virkelig tenne kjæresten! Ta på deg en hvit t-skjorte og spyl den lett med vann, deretter lar du typen få en snartitt på deg. Gjerne når han minst venter det, mens han sitter på veranderen og leser avisen eller ser på TV.

Varmebølge

Skru av airconditionen på rommet en liten stund slik at kvelden blir ekstra varm. Salte kyss, vått hår og svette kropper gjør at den seksuelle spenningen blir ekstra trykkende.

Les også: Supersexy fridag

Les også: Det beste sextidspunktet

Les også: Derfor er noen kyss ekstra godeDessuten skaper det en ekstra erotisk og sexy stemning. Gå gjerne i dusjen sammen for avkjøling etterpå.

Romantisk telttur

Enten dere er på campingtur i skogen eller i hagen, sett opp et telt utendørs for en morsom endring i sommer. Sex utendørs gir spenning og dere får samtidig litt mer privatliv når dere har sex i teltet, bare husk å være stille!

Sangria-sex

Slapp av og kos dere med noen drinker, for eksempel en frisk cocktail med fruktjuice som ananas, appelsin og tranebær. Lag skikkelig sommerstemning på terrasssen og la festaftenen begynne!

Adrenalin

Hvorfor ikke bruke ferien til å få hjertepumpa i gang sammen? Adrenalin øker evnen til å bli opphisset. Utnytt det varme været og legg ut på tur, enten det er på en berg-og-dalbane eller på rulleskøyter. Gleden av adrenalinkicket vil være et fantastisk mentalt forspill for en sexy kveld sammen.

Sexy sommermat

Enten dere velger å grille på terassen eller ha en koselig piknik i parken, inkluder deilig sommermat som avocado, jordbær og asparges i måltidet. Vitamin B6 i avocado skal visstnok øke den mannlige hormonproduksjonen mens asparges inneholder Vitamin E, som hjelper å stimulere sexlysten til begge to. Og ved siden av de amorøse helsefordelene, vil jordbær og annen sommerfrukt fungere som lekkert tilbehør som man kan mate kjæresten med på en sexy måte.

Lek med isen

Dropp isbiter og bruk i stedet hjemmelagde ispinner som dere kan tirre hverandres kropper med! Han kan leke med den smeltende ispinnen på halsen din, brystvortene dine, på magen din, på lårene, på knærne.. Den kalde isen vil gi en fantastisk følelse - og ikke minst så kan dere avslutte den sexy seansen i dusjen sammen etterpå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning