Forelsket – på avstand

Du er interessert i en som knapt har sett din retning. Hva gjør du?

Publisert Oppdatert
Du er slett ikke den første, og absolutt ikke den siste som blir hodestups forelsket i en som knapt har sett i din retning. Men veien fra forelskelse, til å faktisk gjøre noe med det, er lang. Noen ganger feiger man ut, og lar det bare bli med dagdrømmer og søte tanker. Andre ganger må man bare ta seg sammen, og innse at den som intet våger, faktisk intet vinner.

Les også: Forvirret eller forelsket

Les også: Det første kysset

Les også: Lyst på en date?


Så derfor; slik håndterer du avstandsforelskelsen:

1. Innse at det kommer til å ta litt tid
Noen ganger lang tid..! Du må rett og slett innse at sjansen er stor for at vedkommende du liker ikke har tenkt romantiske tanker om deg ennå.

2. Kommuniser med vedkommende
Det føles kanskje flaut og ubehagelig i starten, men hvis han forstår at du bare forsøker å være vennlig, er det ikke utenkelig at han vil prate mer med deg. Uansett hvor dum du måtte føle deg, er du nødt til å finne et tema dere begge interesser dere for. For all del; styr unna samtaleemner du absolutt ikke har peiling på, bare for å fremstå mer interessant. Etter hvert som det blir mer naturlig å prate sammen, vil samtalen flyte lettere, og det blir mer naturlig å tilbringe mer tid sammen.

3. Bruk kroppsspråk
Men ikke overdriv! Fukt leppene mens dere snakker sammen, for å få han til å tenke på kyssing. Men alt med måte, du vil ikke at han skal tro det er noe galt med deg. Å tvinne litt på håret ditt kan også være sjarmerende. Sørg for å ha blikkontakt, uten at det grenser over til ubehagelig stirring. Husk å smile, det er kanskje det viktigste av alt.

4. Hint
Etter at dere har kommunisert en stund, er du fremdeles ikke nødt til å invitere han med på date hvis du ikke føler for det. Kom bare med forsiktige hint av typen; "vi er en gjeng som skal ut på fredag, lyst til å slenge deg med?"
Dette er en forsiktig måte å vise at du er interessert i å tilbringe tid med vedkommende på, og du får sett an om han ønsker det samme. Og hvis han sier nei, har du allikevel morsomme planer med venner. Etter hvert blir det kanskje ikke like skummelt å invitere vedkommende på en ordentlig date, såfremt han viser interesse for ting du har foreslått tidligere vel å merke!

5. Finn på en original date
Ta med vedkommende til et sted du vet han kommer til å kose seg. Er han skikkelig glad i fortball? Foreslå middag, med påfølgende kamp. Er han glad i bowling? Hvorfor ikke ha en helaften i bowlinghallen?

6. Det verste er faktisk bare et nei!
Realistisk sett er bare det verste som kan skje at du får et nei. Får du skikkelige negative signaler etterpå er personen uansett ikke verdt din oppmerksomhet og hengivenhet.

7. Avslutt fløren om du bare vil være venner
Finner du ut ved nærmere bekjentskap at vedkommende ikke er slik som du hadde trodd, kan du bare la relasjonen skli over til vennskap. Behandle han slik som du behandler hvilken som helst av dine venner.

8. Slutt å tenk på han
Det er vanlig å ha kjærlighetssorg hvis du opplever at han ikke gjengjelder følelsene dine, til tross for at dere faktisk aldri ble sammen. Behandle derfor situasjonen som du ville gjort med enhver kjærlighetssorg. Hold deg opptatt, slik at du får tankene over på andre ting. Plei deg selv, og gjør ting som får deg til å føle deg bra.

Kilder: Wikihow.com, Ehow.com crush_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning