Det første kysset

Hvordan var ditt første kyss med kjæresten? Våre forumbrukere deler sin historie!

Publisert Oppdatert
Trodde du et kyss bare var et kyss? Å neida!

Et godt kyss er asymmetrisk og krever at hodet legges litt på skakke, og ifølge Forskning.no snur en av tre hodet mot venstre for at nesene ikke skal møtes. Kyssing er en kompleks handling som krever betydelig koordinasjon. Den viktigste muskelen involvert er orbicularis oris rundt munnen, uformelt kalt for «kyssemuskelen», den samme som benyttes ved å spille på et blåseinstrument. Den blir benyttet for å rynke eller spisse leppene.

Les også: Trygg munnsex

Les også: Vis dette til kjæresten din

Les også: Kyss deg lykkelig!


Her forteller våre forumbrukere om sitt første kyss med sin kjære:

Litt skremt
"Vi skulle si hadet til hverandre, da jeg smygde meg med ansiktet opp til ham på den siste daten. Jeg tenkte det bare skulle bli en klem, men han hvisket til meg og spurte om han kunne få et kyss. Jeg tenkte at et kyss NÆR munnen kunne vært noe til nå, men da jeg skulle kysse ham, klemte han meg hardt inntil seg og startet med tungeskyss! Jeg skvatt til, men siden jeg ikke kunne røre meg prøvde jeg å kysse med. Det kysset var en skikkelig "failure" fra ham. Men stakkars, det var jo ikke meningen at han skulle skremme meg. He he".

Naturlig
"Etter at vi hadde møttes for første gang hjemme hos han, vi hadde bare sittet og pratet, pratet og pratet mens vi holdt hender. Senere på kvelden skulle vi slå følge når han skulle på trening og når vi var kommet dit han skulle være så var det bare sååå naturlig med et kyss. Vi er sammen den dag i dag".

Uvant
"Litt klønete og uvant, skjedde heime hos han ei stund etter vi møttes. Husker egentlig lite av det, lenge siden".

Filmøyeblikk
"Var på kanten av en molo, satt der med hun i armene mine. Hun snudde seg og kysset meg. Hele greia var så "tatt ut av en film" at det brente seg inn i hukommelsen. Kommer aldri til å glemme det".

Ikke fullt så romantisk
"Jeg hadde ventet på ett kyss i flere uker. Jeg visste at dette var mannen i mitt liv. Vi hadde sett på film i flere netter på rad, og jeg ventet. Så skjedde det. Vi skulle rette på putene i sengen som vi lå i og så på film. Følelsene strømmet i meg. Det var herlig. Så begynte smilet mitt å komme, det smilet man ikke klarer å holde tilbake. Før jeg hadde klart å få til et helt smil; "ÅJDA." - sa han. Smilet ble trukket tilbake og øynene mine ble raskt rettet mot tv skjermen igjen. Dette var faktisk startet på et langt forhold, og vi er forsatt samboere og like forelsket. Godt jeg kan le av dette i ettertid".

Sene sommefrugler
"Historien om mitt første kyss med min nåværende er nok ikke like søt! Var ute på byen, og jeg var på mannejakt, men ikke kjærestejakt for å si det sånn. Kom i prat med en kjekk kar og følte meg så dristig at jeg bare klinte til, hehe. Var et veldig deilig kyss, men fikk jo ikke de gode sommerfuglene i magen da vi ikke hadde datet og blitt forelsket og slikt.
Men det ble vi (utrolig nok?) senere, og nå får jeg sommerfugler i magen hver gang han kysser meg".

Les mer, og bidra selv her!

Kilde: Wikipedia.org kyss_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen