Lyst på en date?

Slik får du han til å invitere deg!

Publisert Oppdatert
Betatt, forelsket, interessert i.. Poenget er at du har en mann i kikkerten, som du ønsker å bli bedre kjent med. Men å få til en date med drømmemannen kan være enklere sagt enn gjort. Eller er det egentlig så vanskelig?

Les videre!
 • Dropp datingreglene
 • Evig ungkar?
 • Finn en date!
 • Slik får du han til å be deg ut på date:

  1. Vær deg selv
  Det er stor forskjell på å trekke frem fordelaktige ting om seg selv og på å fortelle løgner for å få hans oppmerksomhet. Lytt til det han forteller, men ikke lat som du er mer interessert i fotball, boksing eller fisking enn du i virkeligheten er.

  2. Vær deg selv - også i klesveien
  Ikke kle deg på en bestemt måte bare fordi du tror det er slik du får han på kroken. Gå i det du føler deg vel i, og som får frem det beste i deg.

  3. Ta initiativ
Noen ganger er ikke ønskedrømmer og lange blikk nok. Du må gjøre tankene om til handling, selv om det er skummelt. Neste gang han rusler forbi kan du smile ditt fineste smil og si "hei". Det kan umulig bli feil. Selvtillit er tiltrekkende, så blås i sjenansen og gi det en sjanse.

4. Handling i stedet for snakk
Hvis du først er så heldig å få kapret en date med drømmemannen, bør du huske på at handling og kroppsspråk forteller mer enn ord. Hold blikkontakt når han snakker, smil, le og vis hvor interessert du er, uten at du nødvendigvis trenger å si det.

5. Finn ut hva han liker
Finn ut hva han er interessert i, og styr samtalen i den retningen. Som nevnt i punkt nummer en; du skal ikke late som du liker noe, men det er heller ikke noe sjakktrekk å si "jeg hater sport". Snakker han om noe du virkelig ikke liker, kan du forsøke å spøke litt med temaet. Da skjønner han nok tegninga, uten å bli fornærmet.

6. Flytt på deg
Hvis dere tilbringer en del tid sammen, kan du med fordel plassere deg på ulike steder i forhold til han. Ansikt til ansikt betyr øyekontakt og god kontakt. Men å stå ved siden av han i for eksempel en kø, betyr fysisk nærhet. Benytt deg av det, ved å stille deg så nærme at hendene streifer hverandre, han kan kjenne varmen fra deg og lukte den gode parfymen din.

7. Underhold deg selv
Hvis dere er ute sammen med venner, bør du konsentrere deg om å ha det gøy sammen med dem, i stedet for å stirre på han hele kvelden. Ved å vokte han som en hauk kan du risikere å skremme han bort. Det er mye mer tiltrekkende med en dame som vet å ha det gøy selv.

8. La han vite at du er tilgjengelig
Hvis du har gjort det du kan gjøre for at han skal skjønne at du er interessert, kan du forsøke å hinte om at du er singel og tilgjengelig. Sy det tilfeldig inn i en samtale, eller la en god venninne nevne det.

9. Prat om arrangementer
Nå har du gjort alt du trenger å gjøre og de fleste guttene har skjønt tegninga. Andre trenger riktignok noen flere hint, så bruk derfor tiden sammen med han til å diskutere filmer, restauranter eller konserter du vil dra på, uten å virke for overivrig. Før du vet ordet har du en konsertbillett i hånda!

Kilde: allwomenstalk.com intr_hode.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen