Fantastisk sommerdate

Arranger en sommerlig date ute i det fri!

Publisert Oppdatert
Etter kalde mørke vinterkvelder er det deilig å gjøre mest mulig av de lange lyse dagene. Hvorfor ikke ta med kjæresten ut på en sommerdate?

Les også: Perfekt hjemmedate

Les også: Lyst på en date?

Les også: Inviter på nakendate


Her er noen forslag:

Helaften i parken
Invester i et Kubb-spill, ta med kald drikke og takeaway-sushi ut i parken og kos dere gjennom sommerkvelden.

Nattbading
Alle vet at badestrender er et slit midt på dagen, med guffen sololje i vannskorpa, sandslott hvor enn du går og et mylder av folk. Men sent på kvelden har dere stranda helt for dere selv. Vannet er fremdeles godt og varmt etter en lang solfylt dag, og stemningen er magisk. Kjøl ned de varme kroppene i vannet, og tull dere inn i et stort varmt håndkle etterpå. Deilig sommerminne!

Båttur
Ta en båt ut til en av de lokale øyene, og ta med litt god mat og drikke. Eventuelt lån av venner med båt, og ta dere en tur ut i bøljan blå. Ligg på dekk og nytt sola.

Gå på marked
Mange byer har marked bugnende av alskens godsaker på sommeren. Gå mellom bodene og mesk dere i jordbær, bringebær, sukkererter og andre friske godbiter. Kjøp med hjem og lag en deilig sommersmoothie.

Kreativ piknik
Gjør litt ut av daten, og forbered maten nøye. Lag et aldri så lite herremåltid som dere pakker med dere på tur, enten det er i parken, fjæra eller ute i skogen. Hva med tapas? Mexikansk? Italiensk eller en herlig gresk salat? En liten flaske sprudlende?

Sjømataften
Kjøp inn ferske reker, krabbe og kreps. La bordet på verandaen eller i hagen bugne med salat, loff, sitron, majones, aioli og god drikke. Sett på sommermusikk og synk ned i solstolene.

Fiske
Finn dere en avsidesliggende brygge eller en molo dere kan fiske fra. Ta med en liten radio, noe snacks og drikke og se om dere får kveldens middag på kroken.

Følg turistene
Se den vante byen med nye øyne, og følg busslastene med turister som inntar byen hver sommer. Hvor går de, og hvordan reagerer de på det de ser? Kanskje lærer de ting om byen du selv ikke visste? Kjøp en billett til museer eller severdigheter dere ikke har opplevd før og utvid horisonten. date_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen