Få ham til å holde ut

Kommer han altfor fort i sengen? Da kan dere prøve dette.

Publisert Oppdatert
At mannen får orgasme etter bare to-tre minutter i sengen er i beste fall irriterende, og i verste fall direkte ødeleggende for forholdet. Det er også et sårt punkt for mange menn, men det er absolutt mulig å holde utløsningen under kontroll.

Lek dere sammen

Ofte er det slik at jo lengre han klarer å holde seg, jo bedre sex får dere.

En måte å få ham til å holde igjen litt lengre, er å leke dere litt underveis og ikke kjøre på i ett fra første stund. Når han først er inni deg, kan dere ha sex litt før han trekker seg ut og tar en kort pause. I pausen kan han for eksempel tilfredstille deg litt ekstra med oralsex, fingersex eller dere kan bare kose dere sammen med kyssing og beføling.

Les også: Gi ham en hjelpende hånd

Les også: Våre sexbekymringer

Les også: Våg å ha villere sexDet er mange menn som klarer å holde ut litt lengre dersom det er kvinnen som styrer tempoet og tar kontrollen. Dermed kan det fungere bedre for dere dersom du sitter oppå ham og rir i det tempoet du ønsker. En annen fordel med denne stillingen er at det faktisk kan være lettere for deg å få orgasme siden klitoris stimuleres mer når den gnikkes mot penisroten. Dessuten vet du når du er på vei til å komme og kan sette opp tempoet når du ønsker det.

Prøv også

Hvis pausene ikke fungerer som de skal, kan dere prøve "skvise-teknikken". Når han er veldig opphisset, legg tommelfingeren og langefingeren din på hver side av penishodet og klem litt slik at han kan holde tilbake. Dette gjør at blodet går litt tilbake og dermed går det ikke for ham med en gang. Han vil slappe mer av og bli kåt igjen, om han nærmer seg klimaks igjen, prøv å klemme igjen.

Om det er vanskelig å få ham til å holde igjen, kan dere avtale av han får orgasme i begynnelsen mens dere har sex. La ham hvile en stund og begynn på igjen. Da er han litt mindre opphisset og kan dermed ha samleie over lengre tid uten å føle presset.

Kan skyldes flere ting

Av naturlige årsaker er ofte menn kåtere enn kvinner med en gang, og det skal ikke alltid så lang tid til før de er opphisset. Dermed er det lettere for de å få orgasme. Er det lenge siden dere har møtt hverandre, eller lenge siden dere har hatt sex, er det også enda større sjanse for at han kommer tidlig under samleie.

Samtidig kan tidlig ejakulasjon også skyldes andre ting som man kan spørre legen om;
  • Medisin han går på som skaper spenning i kroppen.
  • Han er overfølsom.
  • Høyt blodtrykk.
  • Spenningsmigrene.
  • Stress og angst.


  • Kilde: Medhelp.org
Par-i-seng220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning