Få draget på nett

Synes du det er vanskelig å få han på kroken over internett? Prøv disse tipsene!

Publisert Oppdatert
Mange kvinner er lei av å jakte på den rette i baren, hos venner av venner, blind dates og ulike sosiale sammenkomster. Det er kanskje derfor ikke så rart at dating på nett har blitt så populært. Som ved vanlig dating får man anledning til å profilere seg og tiltrekke seg potensielle partnere. Fordelen er at man får vist frem akkurat de sidene av seg selv som man ønsker, og man får anledning til å mer effektivt sile ut potensielle og uaktuelle kandidater.

Les også: Her finner du kjæresten!

Les også: Forsiktig på nett

Les også: Angst av nettdating


Nettdatingsidene tilbyr en rekke måter å vise dine ulike sider på, via profilbilder, fotoalbum og muligheten til å beskrive seg selv.

Slik får du draget på nett:

1. Skriv en interessant profil
Dette er kanskje det viktigste punktet. For før man faktisk møtes ansikt til ansikt, er profilen det eneste en potensiell partner vet om deg. I profilen bør du gi utdypende informasjon om deg selv, som for eksempel hobbyer, eksotiske reiser og uvanlige ting du har gjort. Husk å ha en lett, ledig og ikke minst positiv tone. Med andre ord; unngå å virke bitter over tidligere forhold og lignende, selv om det er et forsøk på ironi og galgenhumor. Bruk god tid på profilen, og få gjerne en god venninne til å lese over. Noen ganger er det vanskelig å se sine egne beste sider, så det kan være greit med litt hjelp.

2. Bruk bilder
Legg ut fine bilder av deg selv, som viser både figur og ansikt. Menn er visuelle skapninger, og det er større sjanse for at drømmemannen tar kontakt om han vet hvordan du ser ut. Unngå gruppebilder med venner og familie, velg heller bilder der du er alene. Unngå også bilder hvor du står i bakgrunnen omringet av voldsomme omgivelser. Nærbilder er best, og sørg for at det helst er smilebilder.

3. Ikke vær redd for å flørte
Nettdatingsider gjør det enkelt å vise interesse, ved å sende såkalte virtuelle "gaver", blunkefjes eller korte beskjeder. Det er kjapt, lett og mindre flaut enn flørting med en ukjent ansikt til ansikt. Ofte er det også inkludert i abonnementet ditt.

4. Vær ærlig
Selv om nettdating gjør det enklere å fokusere på de gode sidene ved deg selv, og derfor gir mulighet til å i større grad bestemme hva slags inntrykk en potensiell partner får av deg - er det viktig å ikke overdrive. Ikke legg ut massevis av bilder der du egentlig ikke likner deg selv, eller fokuser voldsomt på at du er glad i å være aktiv i naturen hvis sannheten er at du har vært på én telttur de siste tre årene.

5. Møt hverandre på nøytral grunn
Å møtes hjemme hos hverandre første gang er risikabelt. Ikke bare fordi du åpenbart ikke vet helt hvem du har med å gjøre før dere har blitt bedre kjent, men også fordi det er vanskeligere å komme seg vekk hvis det viser seg at daten ikke ble helt som du hadde trodd. En cafétur, en gåtur eller bare en øl etter jobb er mindre risikabelt. Kilde: Ehow.com nett_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning