Er du nysingel?

Da er det fem grunnregler du bør følge!

Publisert Oppdatert
Har du nettopp kommet ut av ett forhold kan det være tungt å slenge seg inn i datingverdenen med en gang. Det kan imidlertid være lurt å bruke litt tid, og samtidig ta noen standpunkt, før man igjen involverer seg med ny potensiell partner.

Les også: Singelsøndag

Les også: Tikk-takk-stress

Les også: Singel og reiselysten?


Les derfor disse rådene

1. Unngå langdistanse
Forsøk å unngå å innlede et forhold til noen som bor i en helt annen del av landet, eller enda verre; et annet land. Selv om noen langdistanseforhold fungerer fint er det ikke til å komme fra at dette er krevende for dere begge, og kanskje er en enklere ramme det du trenger akkurat nå?

2. Vent med sex
Det betyr ikke at du nødvendigvis må vente til du hører bryllupsklokker før du er klar, men hvorfor ikke bruke anledningen til å bli ordentlig kjent denne gangen?

3. Ikke la deg "kjøpe"
Klart, det er stas med masse oppmerksomhet og gaver. Men tenk deg litt om før du lar deg sjarmere i senk. Det viktigste er tross alt hvor mye tid han ønsker å tilbringe med deg, og at du føler deg virkelig elsket når dere er sammen.

4. Unngå mobil, Facebook, epost og så videre¿
Er du en av dem som har gått i teknologi-fella? Vær mer obs ved neste date, og unngå å bli den som til stadighet surfer på mobilen og bare må svare på enhver melding du får. Det er ingenting som er så irriterende som å bare ha en persons halve oppmerksomhet. Dette gjelder selvfølgelig begge veier.

5. Forsiktig med å introdusere familie
Familie er viktig, og kanskje tilbringer du så mye tid med deler av familien at det blir naturlig for deg å introdusere dem nærmest med en gang på lik linje med venner. Husk imidlertid på at det kan være lurt å vente litt før familie og ny flamme møter hverandre. Da unngår du å skremme daten, eller bli den som "alltid" kommer med en ny kjæreste på familietilstelninger.

Kilde: Lifestyle.msn.com nysingel_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning