Du, utro?

10 tegn på at du åpner opp for utroskap!

Publisert Oppdatert
De fleste vil kanskje ikke innrømme verken for seg selv eller andre at de er i stand til å begå utroskap. Det er allikevel ikke til å komme ifra at det skjer, ofte!

Les også: Menn på singeljakt

Les også: IKKE si dette til kjæresten!

Les også: Han var utro sammen med deg


Så når bør varsellampene begynne å blinke?

Her er 10 hint:

1. Du begynner å lage unnskyldninger
Unnskyldninger og et innviklet nett av bortforklaringer når du skal ut er stort sett et dårlig tegn. Du forlater aldri huset uten et alibi, og lyver når du har møtt andre menn. Du har kanskje ikke begått utroskap ennå, men du forbereder deg tydeligvis om noe skulle hende.

2. Du føler deg fanget
Du føler innesperret, og er ikke sikker på hvordan det hendte. I det ene øyeblikket er du hoppende glad, i det andre føler du deg som et dyr i en felle. Forholdet får deg til å se mørkt på fremtiden, og du bekymrer deg litt over tanken på å kun ha sex med en mann resten av livet.

3. Du tilgir utro venner
I stedet for å dømme felles venner som har tråkket i salaten, finner du grunner til å bortforklare deres oppførsel. Du setter deg inn i deres situasjon, og begynner plutselig å forstå hvorfor utroskap skjer.

4. Du åpner deg for andre menn
Åpenhet og nærhet med typen har mer eller mindre blitt fremmedord i forholdet. Men med i møte med andre menn kan du virkelig åpne opp om det turbulente forholdet til kjæresten. Du befinner deg plutselig en gråt på skuldra og to tequilaer unna fysisk utroskap.

5. Du holder kjæresten hemmelig
Du er virkelig i faresonen om du holder det faktum at du er i forhold skjult i møte med nye menn.

6. Du fantaserer om andre
Det er normalt å fantasere, men hvis du knapt greier å ha sex med typen uten å se for deg at han er noen andre¿ Vel, da er det kanskje ikke lenge til han er byttet ut.

7. Fordømmer ikke utroskap
Du forsøker å overbevise partner om at trekant kan være spennende, eller at monogami ikke nødvendigvis er malen.

8. Du søker spenning andre steder
Du søker spenning og tenning ute på byen, på internett eller gjennom venner. Du mister stadig lyst på partner, men føler deg utrolig tiltrukket av andre.

9. Du melder deg på datingsider
Du har kanskje allerede begynt å snoke på nettdatingsider, og funnet ut hvilke kompiser i vennegjengen som er single.

10. Du bruker dine beste sjekketriks
Når du flørter og regelrett sjekker opp andre menn er det kun et spørsmål om tid før du får napp. Greier du da å motstå å kjøre løpet ut?

Kilde: Askmen.com utro_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen