Dette tenner ham IKKE

Du bør ikke være usikker på deg selv.

Dette tenner ham IKKE
Dette tenner ham IKKE
Publisert Oppdatert
Er du sammen med en mann som forguder kroppen din og likevel føler deg usikker på deg selv? Da bør du begynne å tenke på konsekvensene dette kan få for forholdet deres.

I følge menn som nettstedet Cosmopolitan.com har snakket med, er dette nemlig noe som er med på å gjøre menn mer bevisst på kvinners "feil", og dermed også kan sende forholdet i helt feil retning.

Slik blir det et problem

En mann uttaler;

- Jeg var sammen med en kvinne som hadde en fantastisk vakker kropp, men hun var svært usikker på seg selv. Hun ønsket aldri å ha sex med lyset på, noe jeg ikke syntes var et problem. Og hun dekket seg alltid til rett etter sex. På fire måneder så jeg henne aldri stå fremfor meg helt naken. Det ble kjedelig ganske fort, og jeg begynte dermed å se på kroppen hennes på en annen måte enn jeg gjorde tidligere, sier han.

Les også: Vær elskere

Les også: Erting gjør oss kåte

Les også: Sex med lyset påHan ønsket heller at hun hadde noen kilo for mye eller mindre perfekte pupper, så lenge hun var fornøyd med sin egen kropp.

- Hvis kvinner fokuserer på egne "feil" hele tiden og ikke ønsker å dele hele seg med kjæresten sin, hvordan kan man da som kjæreste unngå å se de feilene selv?, spør mannen.

Unngå slaskeklær

Flere av mennene nettsiden har pratet med, synes at kjæresten er sexy om hun kler seg i mannens boksershorts eller t-skjorte og sokker, men det kan også bli for mye av det gode.

- Kjæresten min gikk rundt slik konstant, og etterhvert ble det ganske slaskete og kjedelig i lengden. Helt OK å gå kledd slik hver morgen, men ikke bytte til joggebukse med én gang hun kommer hjem. Det demper den daglige tenningen ganske kjapt, uttaler en av mennene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning