Erting gjør oss kåte

Å tirre hverandre er en strålende måte å gjøre sex enda bedre på.

Erting gjør oss kåte
Erting gjør oss kåte
Publisert Oppdatert
Du vet de dagene da dere bare går og tirrer hverandre med kyss, klapp og klem - og når dere endelig har sjansen til å kle av hverandre, blir det som regel den beste sexen dere noen gang har hatt!

Vel, det er slettes ikke dumt å kåte hverandre opp på denne måten, skal vi tro sexeksperten ved About.com. Det skaper nemlig en strålende lidenskap og ny dynamikk mellom deg og kjæresten.

Denne tirringen er også noe dere kan ta med dere til sengs, for å bruke lang tid på forspill resulterer ofte i en enorm orgasme for begge parter. Det handler om å ha tid til hverandre, også i hverdagen.

Del dine følelser

Det er ofte altfor mange ting vi ikke deler med partneren vår når det gjelder våre seksuelle følelser. Kanskje er du flau, kanskje er du redd for å bli avvist, ledd av eller for å høre at du er pervers. Kanskje er det noe vi bare ønsker å holde for oss selv, og det er helt i orden.

Les også: Kvinner fantaserer om kvinner

Les også: 10 hotte datingidéer

Les også: Sex uten samleieMen det som er smart, er å dele med partneren din hva du føler når han gjør det ene og det andre med deg, fortell ham hva du ønsker at han gjør annerledes, litt til høyre eller litt til venstre, litt hardere eller litt mykere. Han vil garantert sette pris på å høre deg fortelle hva du liker, og han vil samtidig bli mer komfortabel med deg under sex. På den måten kan han også vise deg hva han liker.

Øvelsen

Hva med å prøve dette? Velg et tidspunkt på dagen hvor dere begge har tid til å kose dere sammen over noen timer. Velg et sted dere er komfortable med og en setting hvor begge to kan kle seg helt nakne. Dere skal ta på hverandre hver sin gang. Du starter ved å ta på din kjæreste - hvor enn du vil. Stryk håret hans, masser han på ryggen, kos med penisen hans, hva som helst.

Mens du gjør dette, skal kjæresten din kun bruke ett av disse seks ordene per gang; "stopp", "saktere", "fortere", "mykere", "hardere" eller "fortsett". Om han sier stopp, skal dere bytte og så er det kjæresten din sin tur til å ta på deg på samme måte. Om han bruker noen av de andre ordene, skal du gjøre som han ber deg om. Dere har fem minutter hver på dere til å ta på hverandre, til og med når det er rett før en av dere når orgasme, skal dere bytte!

Ikke glem

Poenget med denne sexøvelsen er å hjelpe hverandre å finne den perfekte måten å ta på hverandre på. Det er nemlig lite som er så deilig som å bli tatt på på den "riktige måten". Det kan være litt frustrerende å bare ha seks ord å velge i mellom, men leken skal gjøre dere mer bevisste på grensene dere setter for dere selv og hjelpe dere å nyte sex mer sammen.

Forsøk å gjøre denne øvelsen minst tre ganger per gang. Når dere er ferdige, kan det hende at dere ønsker å fortsette å ha sex med hverandre. Enten dere gjør det eller ikke, bør dere snakke sammen på et senere tidspunkt om hvordan alt føltes. Vær konstruktiv og mild mot hverandre. Ble du lei deg da kjæresten din sa "stopp"? Ble han lei seg da du sa det? Ble du overrasket de gangene han ønsket det raskere eller saktere? Lærte dere noe av det?

Og det viktigste av alt; nyt hverandre og ha det moro når dere gjør det!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning