Få bedre orgasmer

Det er fullt mulig.

Få bedre orgasmer
Få bedre orgasmer
Publisert Oppdatert
Er du så heldig å få orgasme omtrent hver gang du har sex, ja, da vet du hva og hvordan du liker det! Men, mye vil gjerne ha mer, så hvordan kan du få enda bedre orgasmer?

Det finnes flere teknikker du kan prøve deg frem med.

Her er about.coms tips:

Start med pusten

Pusten gjør at du kan nyte orgasmen til det fulle. Du kan bygge orgasmene sterkere ved å leke deg med pusten, pass på å ikke holde pusten når du nærmer deg klimaks. Pust tungt og lenger når du merker at du er i ferd med å få orgasme.

Beveg kroppen

Mange kvinner blir anspente når de har sex, og dette kan undertrykke orgasmene. Du kan få lengre og bedre orgasmer ved å bevege deg og være bevisst på hvilken del av kroppen du beveger.

Les også: Det beste sextidspunktet

Les også: Derfor er noen kyss bedre

Les også: Sex er limet i forholdetKjenn etter hva som føles best for deg. Rist løs på armer og ben for å få ut anspenthet av kroppen, deretter beveger du hoftene dine slik det føles riktig.

Finn din linje

Ikke stress med å nå klimaks under sex, da kan man ofte miste tenningen. Mange får de beste orgasmene når de har bygget seg sakte, men sikkert opp. Finn ut når du selv pleier å få orgasme. Kan du merke når du er i ferd med å få en orgasme? Hva kjenner du i kroppen din rett før orgasme? Øv deg litt når du onanerer, når du er i ferd med å nå klimaks, slipp opp og ta en pause før du starter igjen. Kjenn så etter når du er på vei til orgasme igjen. Denne øvelsen vil få deg til å bygge orgasmene sakte opp, og orgasmene vil føles ekstra heftige.

Tren opp underlivet

Det er liten tvil om at et sterkt og veltrent underliv også kan forsterke følelsen av en orgasme. Når du har veltrente bekkenmuskler, vil du kjenne at blodgjennomstrømningene blir kraftigere, og dermed får du kraftigere orgasmer. Stram musklene som om du skulle stoppe en urinstråle, hold noen sekunder, og gjenta ti ganger. Dette kan du gjerne gjenta tre ganger om dagen.

Tenk utenfor boksen

Kroppen din er full av nerver, og en orgasme trenger ikke bare komme ved stimulering av kjønnsorganet. Får du partneren din til å kose med andre deler av kroppen din, som for eksempel brystvorter, øreflippene, halsen eller nakken din, er dette en super måte å få enda mer intense orgasmer på.

Fantasier

Vi kvinner benytter oss generelt oftere av seksuelle fantasier for å bli kåte enn det menn gjør, mens menn er mer opptatte av det visuelle for å bli kåte. Fantasier er en fantastisk måte å virkelig stimulere den seksuelle tankegangen som igjen gjør oss opphissede og klare for sex.

Lukk øynene dine og kjenn også hvordan det føles å være nær en annen kropp mens du fantaserer under sex. Da er det også rom for enda mer intense orgasmer.

Leketøy

Visst kan du inkludere sexleketøy under samleie med kjæresten! En vibrator kan være deilig for begge to, enten dere legger den ned mellom bena dine eller på magen din.

Kilde: About.com.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning