Derfor frir han

Lurer du på hva som skal til for at han skal fri? Mennene forteller.

Publisert Oppdatert
I følge de gifte mennene som amerikanske Cosmopolitan.com har snakket med, handler det som regel om en liten detalj eller et stort øyeblikk som gjør at de har lyst å gå ned på kne og fri.

Mennene forteller:

Hun overrasker

Et viktig moment som en av mennene nevner, er at kjæresten husker på småting han har sagt som betyr mye for ham, og deretter overrasker hun ham ved å gi ham en gave som han ønsker seg. Hun har gjerne spart opp og gjemt bort gaven for å gi den til ham, kun fordi hun husket på hva han fortalte henne. Slike ting viser hvor mye hun tenker på at han skal ha det bra.

Les også: Grønn av sjalusi

Les også: IKKE si dette til kjæresten!

Les også: Slik binder han seg til degHun gir ham ikke skyldfølelse

En annen mann nevner hvor utrolig viktig det er for ham at kjæresten hans viser at hun stoler på ham og ikke gir ham skyldfølelse om for eksempel han vil dra på guttetur. At hun sier "kos deg mye og god tur!" gjør bare at han vil ha henne enda mer, og derfor endte han opp med å fri til henne.

En hjelpsom person

Det at hun viser at hun er en hjelpsom person av natur og bryr seg om hans familie uten at hun nødvendigvis må understreke eller fortelle det, er nok til at man gjerne vil dele resten av sitt liv med henne, sier en annen mann.

Hun slipper seg løs

En dame som er herlig for alle å være rundt, en uhøytidlig og positiv kvinne som ikke krever oppmerksomhet, men som bare er seg selv, er morsom og avslappende. Og det er en slik kvinne man ønsker å dele livet sitt med.

Hun har kontroll

Når vanskelige situasjoner oppstår, er det viktig at partneren holder hodet kaldt når man selv synes det er svært stressende. Dette beviste min kjæreste gang på gang, og jeg følte meg så trygg med henne at det var ingen tvil om at dette var kvinnen jeg ønsket å fri til.

Hun lyste opp rommet

Det er virkelig ikke alle kvinner som klarer det, men når kjæresten min blir med meg på samlinger og ender opp i baren alene for en drink, tar det ikke lang tid før hun er omringet av folk som gjerne vil prate med henne. Hun har en unik ustråling av positivitet som tiltrekker alle slags mennesker. Jeg bare vet at dette er kvinnen jeg aldri ønsker skal forlate mitt liv.

Hun løser konflikter

Krangling er sjeldent en god ting, men min partner kan virkelig kommunisere på en god måte slik at krangelen ikke ender med hyling og skriking. Hun lytter helt til jeg er ferdig å snakke, for så å si hva hun har på hjertet og deretter stille meg spørsmål. Vi prater fantastisk sammen og derfor vil jeg ha henne til min kone.

Så vil vi gjerne legge til at du ikke er nødt til å vente tålmodig på at noe skal skje - hva med å fri selv?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen