Grønn av sjalusi

Det kan skje den beste. Her er våre forumbrukeres verste sjalusihistorier!

Publisert Oppdatert

Sjalusi er kanskje vanlig, men slettes ingen spøk. Det er vondt både for den som er sjalu, og for den det gjelder. I vårt forum Generell debatt forteller våre forumbrukere om de episodene i livet som har gjort dem mest sjalu.


Her er noen utdrag:

Mistenkelig
"Kanskje da exen gikk på badet sammen med sin ex og jeg og hennes daværende samboer ble sittende i stua og lure på hva i ***** skjedde inne på badet som de låste seg inn på. Man kan jo tenke seg til det, siden de var der en halvtimes tid".

Sterk sjalusi
"Jeg ble sjalu på en jente som var kjempeflink i noe jeg også var interessert i. Jeg var så sjalu at jeg startet å tenke negativt om henne selv da jeg ikke en gang hadde hilst på henne. Jeg hørte navnet hennes over alt, og tenkte sånn at nei dette gidder jeg ikke!

Så jeg startet å øve og trene skikkelig for å slå henne. Gjett om jeg klarte det. Nå var jeg bedre enn henne og var ikke sjalu mer fordi sjalusien fikk meg til å ville gjøre noe. Jeg ble bedre enn hva jeg hadde tenkt til, jeg ble en av de beste i Norge. Da jeg ble kjent med henne, kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg var så negativ. Hun er verdens snilleste person, og min aller beste venn nå. Men jeg skal love deg, det var skikkelig sjalusi her. Det er det største jeg noensinne hadde følt".

Når andre lykkes
"Jeg er sjalu på veldig mange. Jeg tenker at alle har et vellykka liv, men ikke jeg. Jeg er også ekstremt sjalu på mine to eksbestevenner, jeg føler de er så vellykka, at de er mye penere enn meg, får bedre karakterer, masse venner, alt er liksom perfekt".

Sjalu på eksen
"Min nåværende samboer har en tendens til å fortelle litt for mye om ekser (spesielt seksuelt), og når han da i tillegg har dem på Facebook og hilser veldig hyggelig på dem når de møtes på byen, så sliter det veldig... Men det er et jevnt ubehag mer enn plutselig sjalusi".

Ikke helt uskyldig
"Når jeg og eksen var ute på byen, og ei helt ukjent jente plutselig begynte å legge an på han mens jeg sto og snakket med noen andre. Hun fulgte etter resten av kvelden, og hun var ikke lett å bli kvitt. Det var for øvrig jeg som måtte prøve å jage henne vekk, eksen min gjorde ingenting. De forsvant vekk fra synet mitt noen ganger også, og noe sier meg at det ikke var helt uskyldig. Dette skjedde forøvrig når vi var ute for å feire bursdagen min".

Når kjæresten fester
"Ble fryktelig sjalu da jeg var på ferie en uke i juleferien, og kjæresten min var på fest etter fest, etter fest etter fest. Dere kan jo tenke dere¿ Ikke den mest betryggende følelsen når kjæresten ikke svarer på meldinger og plutselig ringer meg helt tilfeldig ved 2-3 tiden og er helt klart beruset. Pluss at jeg hørte skrikende jentestemmer i bakgrunnen. Men så er jeg fryktelig sjalu av natur også da. Prøver å venne det av meg, ikke en bra egenskap i det hele tatt".
 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen