Den beste sexen noensinne

Det blir ikke hottere enn dette!

Publisert Oppdatert
Enten dere har vært sammen i mange år, eller nettopp har begynt å date - hva med å invitere partneren med på et lite sexeksperiment i helgen?

Vi har plukket ut noen råsexy tips fra nettsiden Cosmopolitan.com som garantert vil riste liv i sexhverdagen:

Snik deg innpå ham

Stå bak ham og stryk ham på penisen. Denne posisjonen gjør at håndflaten din plasseres flatt på den sensitive undersiden av penis, på samme sted som han griper når han masturberer. Deretter gjør du et par ting som han ikke klarer å gjøre selv, for eksempel hvisker i øret hans og kysser ham i nakken.

Les også: Deilige leketøy

Les også: Slik vil vi ha sex

Les også: Sex med en fremmedVær naken selv

Det kan hende at din kjære ikke får sjansen til å studere hele kroppen din i mer enn et par sekunder til vanlig, rett og slett fordi dere kler av dere så raskt og begynner kosingen med én gang. Men, kle av deg, legg deg på sengen og la ham få utforske kroppen din. For å skape ekstra stemning kan du kreve at han er fullt påkledd i begynnelsen, han vil garantert bli ekstra opphisset av den ekstra spenningen.

Dyrisk bra

La ham holde deg opp mot veggen med bena dine rundt nedre del av ryggen hans. Blir det for fysisk for dere kan en kjøkkenbenk eller en kommode fungere godt som støtte. Han har fritt utsyn til brystene dine, og dere er ansikt til ansikt slik at dere kan kysse. En god klassiker!

Bind foran øynene

Å fjerne en av sansene tvinger ham til å bruke de andre sansene sine ekstra godt. La ham bruke bind foran øynene en stund før han endelig får se deg igjen.

Klatre på topp

Cosmopolitan har gjennomført en undersøkelse blant sine mannlige lesere om hvilke sexstillinger de foretrekker, og de fleste svarer at de liker best når kvinnen er på topp. Dette gjør at mennene holder ut lenger, samtidig er dette ofte den stillingen damer får orgasme i på grunn av stimuleringen av klitoris.

Sensuell dusjing

Ta med deg kjæresten inn i dusjen i stedet for å dusje alene. Det er så mye dere kan kose dere med under vannstrålene! Stå tett sammen i dusjen, kyss lenge og ta på hverandre. Den våte atmosfæren gjør alt ekstra sensuelt, perfekt både til forspill og heftig, våt sex. For ekstra spenning kan dere skru av lyset - garantert en ny opplevelse!

Et nytt nummer

Dere har helt sikkert prøvd 69-stillingen. Men, har du hørt om 77-posisjonen? Tallet refererer til måten du og partneren din ligger med kroppen inntil hverandre. Altså, han kommer inn i deg mens dere ligger sidelengs som to syvtall. En romantisk stilling som passer alle.

Kilde: Cosmopolitan.com
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning