Slik vil vi ha sex

Det er så mye vi ønsker at gutta visste!

Publisert Oppdatert
Kvinners seksuelle preferanser kan være like ulike som Kristine Kohts og Erna Solbergs klesstil, men er det én ting vi er enige om, så er det ønsket om ekte lidenskap under akten!

Hett under dyna

Som oftest vet vi hva vi vil ha, og til og med hvordan vi skal få det, problemet er bare at vi ikke alltid har lyst å fortelle mannen hvordan han skal gjøre det. Dette skal han helst bare vite!

I det minste håper vi at han vet det, men nøkkelen til fantastisk sex ligger i topplokket. Det mener i allefall Kvinneguidens medlemmer i Seksualitetforumet:

- Så var man singel, og på datern med en fast mann. Alt er fryd. Han er mann med stor M, men ikke i senga. Det finnes ikke lidenskap i sexen vi har. Og jeg MÅ ha lidenskap. Jeg må føle at mannen er sulten på meg. Virkelig trenger meg og vil ha meg. Jeg må ha en mann som styrer litt. Holder hodet mitt fast og bestemmer bevegelsene når jeg suger. Gir meg ett klaps, drar meg i håret, kaster meg rundt og ned på alle fire. Men nei. Denne mannen stryker meg lett på lårene eller ryggen. Lager såvidt en lyd og kommer med en gang. Ikke tar han meg på puppene. Ikke i nærheten av f***a mi heller.. Ja det er bare litt lett stryking.

Hjertesukket kommer fra en kvinne som søker råd hos andre kvinner - hvordan skal man takle en slik situasjon? Det kan være lurt å begynne med kommunikasjonen;

- Hva med litt kommunikasjon? Dersom du virkelig vil gi fyren en sjanse, så sier du rett ut hvordan du vil ha det i senga, ikke sant? Om han har et problem med det igjen så sliter du kanskje mer. Det er vel så viktig med kommunikasjon når det gjelder sex, spesielt med nye partnere, svarer en forumbruker.

Medlemmet tipser videre om å fortelle partneren følgende:
  • Hvordan du vil ha sex.
  • Hva du tenner du på.
  • Spørre eller si i fra underveis.
  • Sammen med nye partnere er det rom for utforsking og spørring.
  • Samtidig skal man prøve lese signalene til partner også ; øyne, hender og lyder er viktig her.

    Er han usikker?

    Når man ikke kjenner hverandre så godt, kan det ligge mye usikkerhet i luften, og ubalansen blir enda større dersom den ene parten føler seg trygg mens den andre er utrygg.


Dette er det mange som opplever.

- Du er ikke alene. Dater selv en fyr som er maken. Han kysser ikke, han er ikke røff og han stryker bare på meg. Ikke lager han lyd heller, men han pleier å si fra når han kommer da. Får litt inntrykk av at han har sex bare for å ha sex, ikke for å nyte det. Alt jeg vil er at han skal dra meg til seg og slenge meg på senga eller rive av meg klærne opp etter senga, men neida. Tror disse gutta er litt usikre, jeg, svarer en annen kvinne.

Trøsten kan være at mange trenger tid på å føle seg trygge i et forhold før de slipper seg skikkelig løs.

- Jeg tror han kanskje ikke bare trenger en liten prat om dette. Dere bør kanskje utfordre kommunikasjonen skikkelig, før dere gir opp. Han kan jo være veldig preget av fortiden hans, og ha hatt noen opplevelser som har ført til at han ikke tør å slippe seg løs. Du får tenke på hvor viktig dette er for deg, og hvor mye tid du orker å legge i det, tipser en bruker.

Har du flere råd eller tanker du har lyst å dele? Delta i diskusjonen her! sex220 sex2-220----

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning