De små tingene

Som skaper et lykkelig samliv.

Publisert Oppdatert
Det er lett å glemme de små koselige tingene, når hverdagen oversvømmes av rutiner, plikt og stress. Men hvis du glemmer å ta vare på romantikken og de enkle gledene i parforholdet, risikerer du at dere glir fra hverandre før du vet ordet av det.

Les også: Mor påvirker kjærlighetslivet

Les også: Sextrender presser par

Les også: Slik varer forholdet livet ut


Og det er virkelig ikke snakk om stor anstrengelse for å vise at man bryr seg om hverandre, det er de enkle små tingene som teller.

Disse små gestene gjør underverker for parforholdet:

1. Si «vær så snill»
Ønsker du å be kjæresten om å gjøre noe, uten å legge til «vær så snill», høres det mer ut som en kommando. Dette virker kanskje som en bagatell, men du vil bli overrasket over hvor mye hyggeligere det er å gjøre noe når noen spør høflig istedet for å kommandere.

2. Si «takk»
På samme måte som man sier «vær så snill», er et enkelt «takk» viktig. Det viser partner at du har lagt merke til hva han gjør for deg, og at du setter pris på innsatsen. Bruken at et lite ord kan utgjøre en stor forskjell i parforholdet.

3. Spør om hans mening
Istedet for å bare informere han om hvilken film du har leid, eller hvilke planer du har lagt for dere førstkommende lørdag, bør du inkludere han i planleggingen. Det betyr ikke at du er nødt til å ha hans tillatelse for å ta små valg. Men å spørre hva han ønsker å gjøre, eller hvor han vil spise styrker fellesskapsfølelsen.

4. Vis hengivenhet
Det trenger ikke være snakk om en times kroppsmassasje, men de små tegnene på hengivenhet. Hold han i hånda når dere er i butikken, gi han en klem når han kommer inn døra, eller len deg mot han når dere ser en film. Han vil føle seg elsket og satt pris på, og du vil føle en større nærhet.

Kilde: Sheknows.com tingene_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning