Apetitt på sex

- Gutter elsker å se oss kåte, sier Line (24).

Apetitt på sex
Apetitt på sex
Publisert Oppdatert
- Om jeg føler trygghet har det aldri vært noe problem, forteller Line.

Å bli trygg på sin egen seksualitet er ikke alltid enkelt. Her får du Lines historie.

Jakter på orgasme

Line (24) er en åpen og tøff hjelpepleier som bruker mye tid på sexbloggen 30 dager. Til Cpunktet.no forteller hun hvordan hun oppdaget orgasmen og hva som funker best for henne.

- Jeg fikk interessen for gutter og min egen kropp da jeg var rundt 14 år. Jeg var nok ikke så nysgjerrig på sex med det første. Det var gutten som tok initiativet og jeg ble bare med, så det tok noen år før jeg fikk skikkelig sansen, sier hun og forteller videre;

Les også: -Det handler ikke om størrelsen

Les også: Visste du dette?

Les også: En gang utro, alltid utro- Min første orgasme jaktet jeg på, og jeg var veldig nysgjerrig på hvor intenst det kunne være, og hvor mange jeg kunne klare å få. I dag klarer jeg å komme fort om jeg er tent nok, men det er jo ikke poenget.

- Når jeg har sex med en annen, er jeg avhengig av tid og dyp fokus, ellers blir orgasme vanskelig. Menn skifter stadig rytme og hastighet, så da tar det litt lengre tid.

Onani god medisin

Onani er den beste måten å bli kjent med kroppen sin på, mener Line.

- Det er sunt og trygt, og kjempedeilig. Onani lærer deg å sette grenser, og når du velger partner er du enda mer bevisst på hva du selv ønsker i senga. Det er deilig å slappe av med seg selv på denne måten, og det kan være like bra alene som i sammen.

- Jeg liker aller best å ligge på siden eller magen. Glidemiddel eller spytt forsterker nytelsen, så orgasmen blir sterkere når jeg bruker det. Personlig foretrekker jeg å bruke bare en fingertupp, men en vibrator gjør at jeg opplever multiple orgasmer.

Hun synes derimot ikke at onani er plan B når man ikke får seg et ligg.

- I dag har jeg stor appetitt på sex, og om jeg har muligheten til å ha det, vil jeg ha det hver dag. Jeg har vært igjennom noen faser der jeg hadde sex med alle og enhver, og da jeg var i slutten av tenårene, kunne jeg ha en ny sexpartner hver helg. Nå har jeg "one night stands" av og til, for jeg er mer kresen i forhold til hvem jeg ligger med, forteller Line.

Flere sexpartnere

Hun kan godt ha flere lekepartnere samtidig, noe som kan være vanskelig for den andre å akseptere, men når hun er forelsket vil hun kun ha én mann, for han gir henne det hun trenger.

- Mye av det jeg har lært er dyrekjøpte erfaringer. Det har vært knoting og bitre tårer gjennom årene. I dag er jeg mye flinkere til å stille krav til meg selv og partner før jeg hopper til sengs med noen.

- Jeg vet at gutter elsker å se oss kåte, og om jeg føler trygghet har det aldri vært noe problem å vise at jeg er kåt og hva jeg vil, men det har vært tider der jeg også har vært usikker og da har det funka dårlig.

Kjenner man sin egen seksualitet og er trygg på seg selv, så tør man gi utløp for det også, mener Line.

- Man skal ikke dumpe ansvaret på den andre og tro han skal lede deg i blinde. Kommunikasjon og ærlighet er viktig, og slapper man ikke av, så blir det ikke digg, sier hun.

Les mer på Cpunktet.noLine220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning