Vårens vakreste makeup

La deg friste av sesongens lekreste makeupnyheter!

Vårens vakreste makeup
Vårens vakreste makeup
Publisert Oppdatert
Våren bugner av deilige feminine, sarte, friske, nydelige farger! Sesongens nye makeup er endelig her, og vi lar oss friste av lekre fargekombinasjoner, spennende kontraster og vakkert design. Her får du se fire av våre største favorittlooks denne våren.

Les også: Slik får du drømmevipper

Les også: Lekre, myke vinterlepper

Les også: Vakker uten sminke


Feminine Lancôme

Lancôme tar oss denne våren med inn i en vakker rosehage med sine yndige og duse pasteller. Nå er det femininitet som står i høysetet. Forsiktige varianter av rosa, grønt og korall skaper rammen for den søte, forførende looken. Perfekt for vårens lyse dager og frodige natur.

En vakker rouge formet som en rose gir lett glød til kinnene og øynene prydes enten med rosa eller nyanser av turkis. Pynt leppene med et søtt og lett farget uttrykk med leppestifter og glosser i myke pasteller. Kanskje du også vil satse på lyse, grønne negler i vår? Et nydelig og feminint design gjør produktene herlig innbydende.Etniske Make Up Store

Make Up Store elsker farger, og det gjør vi også. I hvert fall når det gjøres på denne måten! Her forenes sterke farger og markerte linjer til et energisk og sterkt uttrykk. Med inspirasjon fra eksotiske dyr som leopard, pytonslange og zebra bruker Make Up Store naturlige og etniske fargekombinsjoner for en sterk og sexy look.

Øyeskyggene er fargesterke og i nyanser av rødt, blått og grønt. En blå eyeliner forsterker skyggefargen og kan gjerne kombineres med en sort kajal. Friske, blanke og fargesterke lepper setter prikken over i'en i denne spennende og vakre looken.Vårfriske Clarins

Clarins' vårlook kalles Colour Breeze og er en frisk og herlig kolleksjon full av vårstemning. Makeupmerket har latt seg inpirere av vindmøller, florlette papirfly, svevende, lette skyer på en varm, solfylt vårdag og av vakre akvareller.

Den nye øyskyggekvartetten Blue Sky er kjølig frisk med nyanser av turkist og grått. En kremrouge skal gi deg friske kinn duftende av cedertre, mose, lilje, jasmin og fersken. Clarins satser også på fargesterke lepper med blank finish. Ønsker du deg en frisk, ung og velduftende look har Clarins mye å by på i vår!Sofistikerte Chanel

Chanel er alltid lekker og sofistikert, og årets vårlook fra merket er intet unntak. Den duse og varme fargekombinasjonen med nydelige farger kommer til å bli vanskelig å motstå. Med inspirasjon fra soloppgang og solnedgang bruker Chanel nyanser av korall, rosa og rødt.

De friske og varme neglelakkfargene er feminine og søte, og er perfekt følge til den korall- og rosafargede rougen. Øyeskyggepaletten er dus og klassisk med sine varme rosatoner, kombinert med en lekker og mørk, burgunder farge. Sats på en naturlig, vakker hud og frisk opp kinn og lepper med duse, varme pasteller. En lett og lekker øyesminke med et snev av skimmer gir den rette looken. Perfekt for deg som liker en klassisk og ren makeup, men som ønsker deg en ny, vakker fargepalett denne vårsesongen.
collage makeupstore clarins-collage collage2

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen