Slik får du drømmevipper

Du trenger ikke å ha lange vipper for at de skal se sånn ut.

Slik får du drømmevipper
Slik får du drømmevipper
Publisert Oppdatert
Dessverre er ikke alle født med forførende, lange vipper, men heldigvis finnes det både produkter og metoder som kan hjelpe deg å få det! Vi har fått råd fra Lancômes makeupartist Ida Engstrøm.

Slå deg løs

Er du glad i markerte øyne, men er redd for å bruke for hard øyesminke, er det denne vinteren en fin tid for deg å slå deg løs. Nå er det nemlig supertrendy med sorte, markerte vipper.

- Vippetrenden i vinter åpner for mye maskara! Spesielt 60-tallstrenden er i makeupbildet akkurat nå og her er det lange, sorte vipper som gjelder, sier Engstrøm.

Bygg opp

Å få maskaraen til å bli helt perfekt kan være vanskelig, spesielt hvis du ønsker deg en dramatsik look. Men det er mulig å bygge opp vippene uten at resultatet blir klumpete.

- For å bygge volum og lengde med maskara, liker jeg å bruke god tid, og bygger opp lagvis med en god volum-maskara. Påfør i mange lag til ønsket effekt. Husk at maskaraen ikke skal tørke helt mellom lagene, da vil den bli veldig klumpete, og vippene vil klistre seg sammen, forklarer makeupartisten.

For å sikre seg klumpfri maskara er det også et annet triks du kan bruke mens du jobber den på vippene.

- Ønsker du så separerte vipper som mulig er det lurt å gre gjennom vippene mellom hvert lag med maskara, enten med en tynn vippekam eller en ren maskarakost. Ønsker du den mer rocka klumpete looken er det bare å smøre maskaraen tykt på, forteller Engstrøm.Sort, men naturlig

Selv om du ønsker å legge en markert og sort maskara kan du allikevel beholde en naturlig og ren look.

- Ønsker man seg en naturlig look kan man bruke en kajal mellom vippene, nesten som små prikker. Da skaper man en base for maskaraen uten å få en sterk og definert strek, forklarer Engstrøm.

En annen metode du kan bruke er å legge en mørk øyeskygge tett inn mot vippenes røtter. Det vil gi deg en markering uten at uttrykket blir hardt.

Vippemagi?

Du har sikkert lagt merke til at det finnes mange "magiske" produkter som skal forlenge vippene dine? Og i jungelen av produkter er det egentlig bare én ting å gjøre. Prøv deg fram.

- Den siste tiden har det eksplodert med ulike øyevippeserum som lover deg vipper som vokser seg lengre og fyldigere. Dette er ikke noe jeg har prøvd personlig, men jeg vet mange som sier at det har en effekt. Mitt råd her er at man trolig får det man betaler for, så unngå å velge de aller billigiste variantene, råder Engstrøm.Fantastisk fake

Synes du det fortsatt er vanskelig å jobbe opp nok volum? Da kan du ty til en annen metode som garanterer deg lange, smellvakre vipper.

- Jeg elsker løsvipper i alle former og fasonger! Her kan man velge type etter ønsket uttrykk. Til en dramatisk, sotet makeup eller en kul 60-tallslook kan man gå for et par løsvipper i hele remser. Ønsker man seg et mer naturlig resultat er punktvipper det beste. De er litt vanskelige å sette på selv, men med litt øving fungerer det kjempebra, sier makeupartisten.

For når det kommer til løsvipper gjelder det å øve. Kjøp deg et par ulike varianter og tren hjemme i stua en kveld du ikke har noe program. Da vil du føle deg trygg på hvordan det funker neste gang du skal på fest og løsvippene kommer på.ida mascara-ekstra ekstra-serum-feridg

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning