Våkne opp!

Akuttkurene som får trøtte tryner til å stråle!

Våkne opp!
Våkne opp!
Publisert Oppdatert
Har du et viktig møte, en spennende date eller en annen begivenhet rett rundt hjørnet, men føler deg slapp, gusten, og har liten tid?

Vi har hentet gode råd fra boken «80 tips til daglig hudpleie og velvære» av Sidsel Hjelme om hvordan du raskt får i gang systemet. Prøv ett av disse tipsene for å stråle litt mer når kroppen føles tung og motvillig.

Les også: Slitte sommerlokker

Les også: Håret gjennom livet

Les også: Sminken som varer


Rask peeling


Ta med deg en hamp- eller nylonskrubb i dusjen. Skubb hele kroppen raskt, tørk deg med et frottehåndkle og smør deg inn med bodylotion. Nyt følelsen av en renskrubbet og glatt hud, sammen med en deilig følelse av ny energi som strømmer gjennom kroppen!

Ansiktsforfriskning


Drypp noen dråper eterisk olje i varmt vann. Vri opp en klut i blandingen og legg den over ansiktet et par minutter. Det gir huden et lite energikick og du vil straks føle deg friskere og klar for å møte verden. Har du enda dårligere tid kan du i stedet gå litt hardere til verks og gi deg selv små, lette klyp i hele ansiktet. Etter et par minutter vil du kjenne at huden blir varm og at kinnene gløder.

Kaldt vann


Føler du deg ordentlig slapp og sliten og har ingen remedier til rådighet, kan du ty til kaldt vann. Skyll ansiktet under rennende kaldt vann til du virkelig kjenner at det biter i huden. Blås i om du ikke har en fuktighetskrem å smøre deg inn med etterpå. Så sant du ikke gjør dette hver dag så tåler huden din en litt dårligere behandling innimellom.

Rosemunn på et blunk


Er kjæresten på vei opp trappa, og venter seg noen deilige kyss? Du trenger ikke å ty til botox for å få herlige, svulmende lepper! En tannbørste kan gjøre susen! I hvert fall for en liten stund. Rett før du skal møte din utkårede kan du løpe inn på badet og børste leppene med tannbørsten. Børst raskt oppover og nedover noen ganger, og pass på at du ikke blir sår ved å børste for hardt. Unngå også å børste på tvers. Avslutt med en mykgjørende leppebalsam. Resultatet? Myke, røde, kysseklare lepper!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning