Vakker med ett produkt

Du kan sminke deg fresh med bare ett eneste produkt. Her får du tipsene!

Publisert Oppdatert
Du trenger ikke sminke hele ansiktet med full festmakeup hvis du føler at du trenger å freshe deg litt opp. Om du legger fokuset på én del som du føler fremhever skjønnheten din, bruk mest tid på den.

På denne måten sparer du tid, og du trenger bare ha med deg favorittproduktet i vesken din.

Her får du noen forslag.

Bronzepudder

Dette er kanskje den enkleste måten å gi ansiktet en frisk look og en vakker, sensuell glød på. Finn bronzepudderet som passer deg best, enten du velger varm eller kald undertone, med skimmer eller med en matt finish.

Les også: Raske skjønnhetsråd

Les også: Få foundation til å sitte

Les også: Lekker sminkeFor å friske opp bruker du en stor kost til å legge litt pudder øverst på kinnbena, men ikke i eplekinnene. Vil du ha et mer definert og smalere ansikt, legg pudderet med en mindre kost med litt vinkel i området som hules innover under kinnbena når du lager trutmunn.

Legg gjerne litt solpudder på tinningene og ytterst i pannen, og litt på kjevebena. Men, pass på! Du vil ikke se ut som du har krasjet i pudderboksen.

Rosa lepper

Våg å prøve en knallfarget leppestift eller gloss denne høsten.

Finner du fargen som passer deg, er dette faktisk alt du trenger for å friske opp sminken.

Eyeliner

Ikke tid til å legge så mye maskara om morgen? Sats på en flytende eyeliner i stedet.

Klarer du å legge den langs øvre vippekant, vil vippene automatisk se fyldigere ut, og øynene vil bli mer dramatiske.

Sterke bryn

Vakre bryn kan endre absolutt hele uttrykket i ansiktet ditt og faktisk gjøre at du ser mer symmetrisk og våken ut. De rammer inn øynene dine og skaper en vakker balanse i ansiktet.

Du bør starte med å få en brynekspert til å nappe brynene dine slik at du får et godt utgangspunkt, deretter kan du farge de selv som du ønsker. Vil du ikke ha permanent farge, skaff deg et brynspydder som du påfører med en brynskost. Ikke press for hardt ned men vær lett på hånden. I utgangspunktet er brynene kanskje det viktigste med hele makeupen din.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning