Trendy på trening

Nå er det lett å være kul på trening. Her er sesongens trender!

Publisert Oppdatert
Det er liten tvil om at det å føle seg fresh og kul på trening gir ekstra motivasjon for å fortsette med gode rutiner i høstsesongen.

Silje Landevåg ved nettsiden Getinspired.no mener at det er tydelig at det norske folket er klare for å komme i gang med treningen igjen.

- Høstkolleksjonene er de beste noensinne etter min mening, ivrer Landevåg.

Hold-in

En av de store suksessene denne våren har vært "anti-shake"-treningstightsene fra Röhnisch. Og denne trenden spår Landevåg vil eksplodere i høst.

Høstens trender

  • Populære farger: Colibri Blue, Rooster Red, Flamingo Pink og Patton Orange.

  • Retromoderne print på toppene samt andre tøffe mønster på overdeler. Flere og flere ønsker å skille seg ut også på trening.

  • Hold-in-tøy som anti-shakebukser.

  • Loosefit-topper, både i singletter og t-skjorter.- Hemmeligheten ligger i materialet vevd på en maskin som vever tettere enn det som benyttes til den vanlige microfibertightsen. Dette gir en "hold in"- effekt, i tillegg til at materialet er formende og løftende. Den er som skapt for kvinnekroppen, i tillegg til at den er behagelig å bruke, sier hun.

Før du kjøper

Når du skal velge ut riktig treningstøy er det et par ting du bør tenke over på forhånd; hvilke trening du trenger tøyet til - ute eller inne? Yoga eller step? Løping eller boksing? Hvilke farger du liker best? Hva ønsker du å fremheve og hva ønsker du å skjule?

Les også: Fresh trening

Les også: Tøff på trening

Les også: Pene koseklærDet er også viktig å velge en passform og fasong som passer kroppen din.

- Jeg anbefaler også å velge tøy i microfiber i stedet for bomull. Det koster litt ekstra, men holder seg fint mye lengre. Velg en farge som gir deg energi, noe som gir ekstra motivasjon til treningen. I år er oransje, rødt, blått og rosa hotte farger. Velg den du liker best. Ønsker du å kjøpe noe som er "tidløst" er rosa en farge som aldri går av moten når det gjelder treningsklær, sier Landevåg.

Vedlikehold av tøyet

Treningstøyet vil holde seg i mange år så lenge du passer på det. Da bør du følge de vaskeanvisningene som står på plaggene.

- For et enda bedre resultat kan du vaske treningstøyet med flytende vaskemiddel og ikke bruke skyllemiddel. Da unngår du å tette porene i tøyet slik at det fortsetter å puste år etter år, sier Landevåg og fortsetter;

- Har du mulighet, skill mellom treningstøy og vanlig tøy i klesvasken. Skyll gjerne av treningstøy som er svett i kaldt vann når du kommer hjem fra trening dersom det ikke skal rett i vasken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning