Supersexy helgetips

Se bra ut på null tid!

Supersexy helgetips
Supersexy helgetips
Publisert Oppdatert
Hår og hud har utrolig mye å si for helheten på stilen din, har du langt hår har du også utrolig mange variasjonsmuligheter, og bruker du riktig teknikk samt produkter på din hudtype, er du på god vei.

Kjendiser ser fantastiske ut når de har blitt stylet opp til fest, men du kan lett gjøre mye av det samme på egenhånd før du stikker på byen.

Her får du noen enkle tips.

Hestehalen

Det minimalistiske utseendet ser utrolig chique og sexy ut. Og det får du lett med en enkel hestehale. Trinnene er utrolig lettvinte.

Les også: Smink deg mørk og sensuell

Les også: Gylne tider

Les også: Ødelagte brynTrekk alt håret bakover med et glattende serum og lag en hestehale som er høy på kronen. Fest med en strikk tilnærmet lik din hårfarge, og hvis du vil, kan du tvinne deler av halen rundt strikket og feste med noen fliseklemmer som ikke synes. Avslutt med en sterk holdspray, og du er klar for byen.Matt hud

Hvis du ønsker en glødende hud som samtidig ikke er full av speilblank glans, bør du ha med deg "blotting papers" i vesken til enhver tid. Når du merker at du begynner å bli blank på pannen, i kinnene, på nesen og haken, trykker du papiret lett mot områdene og du vil straks bli mattere i huden.

På denne måten unngår du å overdrive bruken av mattepudder som kan få huden til å se kakete og tørr ut.

Riktig hårfarge

Hårfargen bør gjøre at du ser vakrere ut. Den enkleste måten å finne ut om en ny farge er flatterende mot din hudtone, er å sjekke om du trenger å sminke deg mer enn du gjorde før. Føler du at du må det, har du valgt feil skyggetone til håret ditt og bør få litt lysere striper i håret.

Naturlig hud

Du kan enkelt sminke huden slik at uttrykket ser så naturlig ut som vanlig. Det gjør du ved å bruke en farget fuktighetskrem. Har du ikke farget fuktighetskrem, kan du blande litt flytende foundation sammen med ansiktskremen din i hånden. Deretter smører du huden din lett inn med produktene. Slik får du en frisk og naturlig glød.Hårklipp

Du behøver ikke være redd for å miste lengde selv om du klipper håret ditt. Istedet bør du la frisøren få forme håret slik at det passer din ansiktsfasong og skaper den fylden du trenger. For eksempel kan du klippe deg en myk pannelugg, klippe håret opp litt bak og holde på lengdene fremme for en lang bob.

Bytt på skillen

Det finnes ingen raskere måte å variere utseende på enn ved å prøve en ny skill mot ansiktet. Legg luggen til ene eller andre siden, lag midtskill, trekk luggen bakover, flett eller tvinne luggen.

Falske vipper

Dette er en av de råeste måtene å se bra ut på, faktisk vil huden din automatisk se bedre ut fordi fokuset trekkes mot øynene dine.

Velg enten punktvipper som du setter i ytterhjørnene av vippekanten for å åpne opp og skape en sexy og dramatisk look. Eller legg en hel remse med løsvipper langs hele vippekanten for skikkelig Hollywood-stil.

Hårball

Har du en uutholdelig dårlig hårdag? Da er hårballen løsningen. Trekk så mye hår du ønsker tilbake, alt, eller behold litt lugg fremme. Så fester du håret i nakken eller til ene siden med en strikk. Tupere hestehalen mykt med kam og tvinn deretter alt sammen før du surrer det opp i en hårball rundt strikken. Fest godt med fliseklemmer, pass på at de ikke synes. Så avslutter du med en sterk holdspray.

Til denne looken er det kult med noen stilige øreringer som kommer til sin rett.

klar590- klar590

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning