Gylne tider

Nå er det lov til å skinne!

Gylne tider
Gylne tider
Publisert Oppdatert
Gull går aldri av moten, og nå er fargen igjen i sentrum i en av høstens heteste makeup-looks. Under Oslo Fashion Weeks åpningsshow fikk vi se den gylne fargen på catwalken, og dette er nok ikke det siste vi ser av den i de kommende høstmånedene.

Med mye skimmer, luksuriøse skygger og en sotet look er du helt riktig stylet for neste sesong. Makeupartisten gir oss noen gode tips om høstens gylne makeup-trend.

Les også: Fiolette favoritter

Les også: Den perfekte hårfargen

Les også: Slitte sommerlokker


Gull for alle

Gullskygger i ulike nyanser gjør det enkelt for alle å finne en look de liker, og kler. Fargen er nemlig ikke bare for de med olivenfarget hud.

- Alle kan bruke gull. Det gjelder bare å finne den nyansen du liker og føler deg bra med. Det spiller ingen rolle om du er mørk eller lys, mener L'oréals makeupartist Mariam Kristensen.

Er du ekstra lys i huden kan du tone ned uttrykket, med mildere nyanser i bruntoner sammen med duse varianter av gull. Klarer du å bære tyngre makeup vil en mørk skimmerfarge i brunt, grått eller sort være perfekt følgesvenn til gullskyggen i en sotet look.

Glossy look

Gi makeupen din en ekstra boost ved å tilføre en glossy look på øyeskyggen. Og nei, du trenger ikke enda et nytt produkt.

- Her kan du fint bruke en transparent lipgloss, forteller Kristensen.

Den kan brukes både over matte og blanke skygger for en skinnende og glamorøs effekt.

Skimmertips

Syns du det er vanskelig å legge skimmerskygger? Skimmer og glitter har lett for å drysse og spre seg til andre deler av ansiktet. Her får du noen gode tips.

- Bruk en svampekost når du legger skimmerskyggen. En tett kost kan også brukes. De tar opp mye skygge og samler fargen godt så den ikke sprer seg, sier Kristensen.

Pudderet er også en god venn å ha.

- Legg et lag med løst pudder under øynene før du begynner å jobbe med skimmerskyggene. Skulle det drysse skygge ned på huden under øynene er det bare å børste det bort med en kost etterpå. Veldig enkelt, sier Kristensen.makeup.200x318

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning