Stilige hansker

Prikken over i-en som holder deg varm i tillegg.

Publisert Oppdatert
Ikke la den kjølige luften sette en stopper for en trendy look!

Faktisk har du enda flere muligheter til å kle deg moteriktig nå som været gjør det nødvendig å kle på seg lag på lag.

Tilbehør vil gjøre antrekket ekstra spennende, spesielt når du går med det mest nøytrale av jakker, bukser og kjoler. Akkurat som med vesker, sko, smykker og skjerf, vil hansker fungere som et løftende element for plaggene dine.

Skinnhansker

Hver eneste sesong har du masse trendy godbiter å velge mellom, selv om du også finner tidløse klassikere som går igjen og igjen. Det beste er å skaffe seg to-tre par med hansker, slik at du kan bytte på etter anledning og temperatur. Velg deg gjerne tre farger, eller flere ensfargede par med trenddetaljer som for eksempel mønstre, strass, nagler eller sømmer på fingrene.

Les også: Skodd til jul

Les også: Feminin på lave hæler

Les også: Fin med lag på lagSkinnhansker ser alltid sofistikert og feminint ut og passer til stort sett alle anledninger. Men de kan fort bli kalde å bruke hvis de ikke er skikkelig fôret. Pass derfor på at du skaffer deg et par som vil holde deg varm helt ut til fingerspissene. Du finner også skinnhansker i de fleste farger, både i ekte og imitert skinn.

Sprit opp

Synes du det er skummelt å kaste seg på trendbølgen med rustrødt, oransje, gult, lilla eller blått? Da er det faktisk perfekt å starte med hanskene, siden de bare er en liten del av antrekket.

Om du først våger å gå for litt mer prangende farger og elementer på hanskene, kan det også hende at du tør å strekke deg litt ekstra neste gang og velger leopardmønster på skjerf, sko eller veske?

Husk allikevel at en god regel er å holde seg til mønster eller farger på ett eller to deler av antrekket, slik at det ikke blir for mye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning