Sparsommelig sommerpleie

Start med en hudanalyse for huden din.

Sparsommelig sommerpleie
Sparsommelig sommerpleie
Publisert Oppdatert
Å pleie huden er viktig året rundt, men det er spesielt om sommeren mange merker at smart hudpleie er viktig.

Likevel behøver det ikke koste flere tusen å finne produktene som passer din hud best. Her får du noen budsjettips!

1. Mild rens

En god og mild rens som du kan bruke morgen og kveld er det absolutt viktigste når det gjelder hudpleie. Da får du vasket huden din fri for sminke om kvelden og overflødig skitt som legger seg i porene over natten.

Les også: Sminken som varer

Les også: Få lekre sommerben

Les også: Sminken som passer DIN hudHer finner du mange dyrere alternativer på markedet, men du kan også finne svært gode produkter som koster mindre.

2. Ta en hudanalyse

Vi er flinke til å gå til lege for å undersøke kroppen vår skikkelig, men vi burde bli flinkere til å få en ordentlig analyse av ansiktshuden vår fra tid til annen. På denne måten kan du være sikker på at du får anbefalt produktene som er riktig for din hud.

De fleste hudpleiesalonger tilbyr hudanalyse og skreddersyr deretter et hudpleieprogram for din hud slik at du får huden din i riktig balanse igjen. På denne måten slipper du også å teste ut mange produkter og bruke penger på noe som ikke fungerer for deg og kanskje til og med gjør problemene enda verre.

3. Se på innholdsfortegnelsen

Når du leter etter gode ansiktsprodukter er det smart å sjekke hva de inneholder før du kjøper dem. Mange ingredienser som finnes i øyekremer, ansiktskremer for halsområdet, håndlotions og bodylotions er de samme ingrediensene som også finnes i en vanlig ansiktskrem.

Derfor er det ikke nødvendig å kaste bort kroner på kremer som skal brukes på ett konkret område, hvis du like gjerne kan bruke din vanlige ansiktskrem i hele ansiktet.

4. Langvarig solfaktor

Det er dyrt å bruke solfaktor når man hele tiden må smøre seg om og om igjen. Det er viktig å beskytte huden, helst med minimum faktor 15, men for å få mest mulig beskyttelse for pengene, bør du velge den beste og mest vannfaste solkremen når du trenger den mest. Altså når du svetter, bader eller gjør begge deler.

5. Ha med deg produktene

Dette virker kanskje som en selvfølge, men mange tenker ikke på at de faktisk kan spare en hel del penger på å ha med seg produktene i vesken. Om sommeren reiser vi ofte mer og glemmer gjerne å ta med oss vår favorittkrem, rens eller solkrem, og dermed må vi kjøpe nye produkter. Ta med deg favorittproduktene dine i en vanntett toalettmappe, legg den i kofferten og slipp unna ekstra utgifter på reserveprodukter på reisen.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning