Sommerens bademote

Dette gjør deg superhot på stranden!

Publisert Oppdatert
Det er alltid litt stressende å hoppe i bikinien i begynnelsen av sommeren, man skal bruke litt tid på å bli vant til å sprade rundt med såpass lite klær på seg! Men, også i år er du garantert å finne det mest flatterende badetøyet til din kropp!

Miks som du vil

Det er nemlig noe for enhver smak og fasong å finne i butikkene, enten du ønsker en heldekkende badedrakt med høy skjæring, lav skjæring, kopper til brystpartiet, en større 60-tallstruse til bikinien, tangavarianten med knyting i sidene, trekantoverdel, tubetopp med innlegg, sterke farger, spraglete mønstre eller en minimalistisk variant.

Det er som i motebildet generelt denne våren og sommeren; retrobølgen slår også innover på stranden. Det betyr varme beige- og bruntoner og duse naturfarger og mønstre.

Les også: Badetøy til DIN kropp

Les også: Velg riktig bikini

Les også: 7 kule badestilerMen, du kan også bryte denne stilen opp med ordentlige knallfarger, eller i det hele tatt velge deg det tiåret du er mest inspirert av; det være seg 50-60-70- eller 80-tallet.

Du kan gjerne mikse og matche strandtøy, og over- og underdeler i frekke og naturlige farger. For du trenger absolutt ikke kjøpe lik bikinitruse som du har topp, det kan være ekstra kult med to forskjellige deler.

Tips

For å finne bikinien til din kropp, er det et par overordnede regler som er greie å følge:
  • Har du store bryster, velg en bikinioverdel med kopper som gir god støtte og som har brede stropper, gjerne med krysning på ryggen.
  • Har du brede hofter, er det flatterende med en større 60-tallsinspirert truse, gjerne i en mørkere farge enn overdelen slik at fokuset kommer opp.
  • Er du liten og smal, kan du gå for en mindre bikini som skaper en forstørrende effekt, gå enten for trekantoverdel eller en tubetopp med innlegg og sløyfe foran.
  • For de som ikke er så komfortable med å kle av seg så mye, kan en 50-tallsbikini som går over navlen være riktig. Kombiner med matchende singlettopp eller en større tubetopp.
  • Mønstre kan virke forstørrende, og også sterke knallfarger setter området i fokus, så tenk på hva du ønsker å fremheve og å dempe når du velger bikini.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning