7 kule badestiler

Ikke funnet det perfekte strandantrekket enda? Her gir vi deg 7 stiltips!

Publisert Oppdatert
Foto: Forever21; Bikini fra venstre - topp $9.80, underdel $8.80, bikini i midten - topp $10.80, underdel $9.80, bikini til høyre - topp $9.80, underdel $9.80.

Det er med badetøy som med andre klesplagg; det gjelder å finne din egen stil.

Få noen ideer her!

Vintagedrakt

Det er vanligvis formfulle eller sjenerte kvinner som går for badedrakter med skjørtekant til. Men, denne stilen er også en glimrende retrostil for andre kroppsfasonger, du ser feminin og classy ut. Et godt tips her er å gå for en mørkere underdel og en lysere overdel slik at oppmerksomheten dras oppover mot ditt smaleste parti.

Les også: Bli en beachbabe

Les også: Badetøy til DIN kropp

Les også: Slik finner du gode sandaler



Minibikini

Har du lyst på minst mulig skille, og ikke har noe i mot å vise frem kropen din kan en minibikini være veien å gå. Men, bare husk å prøve den nøye på før du kjøper den slik at du er sikker på at den sitter skikkelig, og ikke glem solkremen!

Sporty drakt

Er du glad i å holde deg i aktivitet på stranden, er det smart å gå for en sporty badedrakt som holder seg på plass.

Halterneck

En halterneckbikini eller badedrakt er fin dersom du skal på utflukt eller lignende og ikke ligge ved bassengkanten hele dagen. Du kan nemlig kombinere den til et skjørt, og det blir en fin topp! Dessuten ser en slik topp veldig flatterende ut på overkroppen, særlig dersom du velger en halterneck med litt bredere stropper.

Klassisk

Den vanlige badedrakten er klassisk og passer for deg som er litt mer konservativ. Se etter en badedrakt med høy skjæring på lårene.

Skinnende drakt

Om du har lyst å skille deg litt mer ut, kan du gå for en badedrakt eller bikini med en skinnende overflate. Den passer til deg som ønsker litt mer oppmerksomhet, men det er mest flatterende om du holder drakten i en nøytral farge slik at det ikke blir for mye av det gode.

Forskjellige farger

Bikinien kan gjerne bestå av ulike farger. Mørke farger forminsker, og lyse forstørrer. Har du brede hofter kan du forsøke å bruke en enkel sort, truse, og en mønstrete lys overdel, og omvendt hvis du er størst rundt bysten. BikiniHM BikiniHM-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen