Slik får du stort hår

Lyst på stort hår ala Hollywood? Få tipsene her!

Publisert Oppdatert
Håret blir lett flatt og kjedelig i sommervarmen, men det finnes triks som gjør håret tykt og voluminøst gjennom hele dagen.

Slik gjør du

Mens håret er fuktig, tar du en golfballstor mengde volummousse og fordeler det i håret med fingrene. Deretter kammer du gjennom for å fordele det skikkelig. Et rotløfter-produkt legges i hårrøttene, forsøk å fordele det over hele hodebunnen.

Les også: Nydelig hår

Les også: Ikke råd til frisørtime?

Les også: Langt hår på et øyeblikkFøne håret i seksjoner mens du bruker en stor rundbørste, fokuser på å tørke røttene. Børst alt håret bak mot kronen, unngå å lage et skille.

Start med å krølle løse håret med en middels stor krølltang fra rot til tupp. Ikke krøll for mye hår om gang, og fest hver krøllet del med en hårspenne så den får sette seg.

Når du er ferdig med å krølle hele håret, børster du gjennom det med en stor børste, dra gjerne håret bakover. Spray over med en god tørrspray.

Avslutt med å glatte småhår på toppen med hånden og et glatteserum og klem håret i resten av krøllene. Børst forsiktig gjennom lengdene til du har oppnådd ønsket volum. Spray over med en lett tørrspray med godt hold. 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen