Skill deg ut med duften

Med disse parfymene får du definitivt oppmerksomhet.

Skill deg ut med duften
Skill deg ut med duften
Publisert Oppdatert
Er du lei av å lukte nøyaktig som venninnene dine? Salgssjef hos Parfymelle, Morten Fosshaug, lufter noen ideer om parfymer litt utenom de vanlige.

- Duft vil alltid være subjektiv, men noen parfymer er litt mer spesielle enn andre.

Blomsterdufter

Parfymen BELLE D'opium fra Yves Saint Laurent ble lansert i 2010 og er en nytolkning av den gamle klassikeren OPIUM. Denne duften inneholder sjeldne og dyre ingredienser som får frem essensen av lukten. Parfymen er en blomsterduft som består av casablankalilje, sjasmin og gardenia.

Les også: Ny duft til bryllupsdagen

Les også: Vi tenner på disse duftene

Les også: Her får du billig parfymeLanvin har vært ute av duftmarkedet en stund, men er nå endelig tilbake igjen.

- Lanvin er et gammelt og godt merke. Duften Jeanne ble lansert i 2008 og lukter fruktig og friskt. Merket lanserte også en duft i 2010; Marry me. Den lukter av blomster og er litt fruktig.

Andre godbiter

Chanel NO 19 Poudre er nytolkning av den orginale NO 19.

- Dette er en flott duft fra Chanel. Parfymen er skapt av merkets egen parfymør, Jacques Polge. Iris er en av hovedingrediensene i duften, i tillegg til flere typer musk.

Fosshaug nevner også det italienske dufthuset Acqua di Parma som er veldig eksklusivt. Ifølge salgssjefen er parfymen Gelsomino nobile en glødende, varm og ultrafeminim duft med noter av jasmin, mandarin og musk. Denne lukten er kun å finne på tre parfymerier i Norge.

En skikkelig godbit av en duft vil også bli lansert denne vinteren.

- Moods of Norway slipper parfymen EAU de Cocktail 1. desember. Dette vil bli årets must have på duftfronten, mener Fosshaug.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning