Duften av kjærlighet

Ny duft til bryllupsdagen

Velg med omhu, for denne duften kan bli viktig for deg!

Ny duft til bryllupsdagen
Ny duft til bryllupsdagen
Publisert Oppdatert
Du har funnet kjolen, du har bestemt deg for frisyre, og tilbehør og sminke er nøye planlagt. Men hvordan skal du dufte på den store dagen?

Jakten på kjærlighetsduften


Du har sikkert opplevd at en parfyme du brukte for mange år siden kan bringe fram mange, gamle minner. Dufter har en helt egen evne til å vekke følelser i oss, og de kan følge oss gjennom hele livet. Å velge seg parfyme til den store dagen bør derfor ikke være tilfeldig. Velger du en parfyme som både du og partneren din liker, kan dette nemlig være starten på noe helt spesielt for dere begge.

- Denne dagen har dere en unik mulighet til å skape en duft som vekker romantiske og viktige minner for begge to, mener eier og daglig leder av Gimle Parfymeri, Lill-Ann Furuknap Schjelderup.

- Dufter er noe av det mest emosjonelle som finnes og de bærer med seg masse følelser. Ved å velge en ny duft som begge liker kan du og partneren din skape deres helt egen kjærlighetsduft til den store dagen, sier hun.

I tillegg til at duften du velger alltid vil minne deg om bryllupsdagen kan dette også bli en duft som minner dere om andre romantiske øyeblikk i livet.

- Dette er en duft som dere kan ta frem når dere ønsker å vekke de gode, romantiske følelsene, for eksempel hvis dere skal ut på en reise eller ved andre spesielle anledninger for deg og partneren din, forteller Schjelderup.

Slik velger du


Når du skal finne din nye kjærlighetsduft er det viktig ikke å være for rask. En duft trenger nemlig tid til å vise deg alle sine sider.

- Altfor mange er for utålmodige når de skal velge seg en ny duft. Det er viktig å sette av god tid når man tester parfymer og ikke stresser med å velge. Prøv en duft på hånden og la den sitte flere timer slik at du kan bli ordentlig kjent med den, anbefaler Schjelderup.

Hvis du ønsker å velge deg en duft som du og partneren din begge skal ha glede av kan det også være lurt å inkludere han i prosessen.

- Hvis du ikke føler deg helt trygg på hva mannen din liker av dufter kan det være lurt å ta han med når du prøver. Dette er jo en duft som skal være spesiell for dere begge, og det er derfor viktig også å tenke på hva partneren din liker før du bestemmer deg.

Finn din favoritt


Vet du ikke helt hvor du skal begynne? Vi har plukket ut noen favoritter i ulike kategorier. Se hvilken kategori du hører hjemme i, og begynn letingen med disse herlige duftene.

Søt og feminin
Er du en person med en feminin og søt stil, er det antakelig også søte dufter som frister deg. Dine dufter er lette og friske, men også varme og romantiske. Prøv en av disse søtsakene:
Klassisk og elegant
Er du opptatt av kvalitet og eleganse? Da vil en klassisk og eksklusiv duft passe til deg. Velg deg en parfyme som er uavhengig av trender. Disse tidløse, klassiske duftene blir vi aldri lei:
Frisk og sporty
Trives du best med dufter som ikke tar for mye plass og som passer til din sporty stil? Velg en parfyme med en frisk og ren duft som ikke virker tung eller er for krydret. Disse tre duftene har vi valg ut til den sporty jenta:

Mystisk og sensuell
Liker du dufter som er litt tyngre og som dufter lenge? Tyngre og krydrede dufter er for deg som liker å skille deg ut, og som tåler at parfymen gjør litt ut av seg. Disse tre duftene er herlig varme og mystiske:

stebredde-ny.590x380 klassisk-bredde.590x380 friskbredde-ny.590x380 mystiskbredde-ny.590x380

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning