Spar tusenlapper på skjønnhetsprodukter

Vi har funnet de beste prisene på noen av de mest populære hud, hår og skjønnhets-produktene.

Spar tusenlapper på skjønnhetsprodukter
Spar tusenlapper på skjønnhetsprodukter
Publisert Oppdatert
Er man avhengig av å ha favorittproduktene i badeskapet kan lommeboken få kjørt seg. Tidligere hamstret man i taxfree-butikker, nå har det blitt like vanlig å handle dagkremen på nett som i parfymeriet.

Skal du til utlandet har du flere muligheter til å spare penger på favorittproduktene dine. Handler du kosmetikk og hudpleie i taxfreebutikker sparer du cirka 25 prosent av prisen, og frisørprodukter fås ofte billigere hos utenlandske frisører. Har du ikke planer om en utenlandstur i nærmeste fremtid kan du ta nettet til hjelp, her kan du ofte spare enda mer enn du gjør i taxfree'en.

Parfyme


Er parfymeflasken tom er taxfree'en et selvsagt valg for mange. Her kan du drømme deg bort i hyllemeter på hyllemeter, og lukte deg frem til en ny favoritt, som koster deg omtrent tre fjerdedeler av det du betaler i parfymeriet hjemme.

Skal du ikke til utlandet kan du ta nettet til hjelp. Ulempen med parfymer er at de ofte koster over 200,-, og du må derfor belage deg på å betale moms på 25 prosent og fortollingsgebyr i tillegg til kjøpsprisen hvis du bestiller fra utlandet. Les mer om dette nederst i saken.


Gode parfymenettsteder:

Makeup og hudpleie


I parfymeriet og på taxfree'en har du fordelen av å prøve, lukte og smøre produktene på huden, og du kan dermed være ganske trygg på at du finner noe som passer din hudtype og hudfarge. På nettet er det mer risikabelt å kjøpe produkter du ikke har testet før, og det kan også være problematisk å få byttet produktet dersom det har feil eller mangler. Til gjengjeld kan du fråtse i et enormt utvalg og lave priser. Er du sikker på hva du skal ha kan du altså spare penger, men å ta sjansen på nye produkter du ikke vet passer deg kan bli dyrt i lengden.


Enda billigere blir det om du handler på e-Bay. Du får tak i det aller meste på verdens største auksjon, men vær oppmerksom på at det også florerer av gamle, utgåtte eller til og med brukte produkter. Mange selger prøvestørrelser som kan forveksles med produkter i full størrelse, så sørg for å lese beskrivelsen nøye, og sørg alltid for å handle hos selgere med mange og gode tilbakemeldinger.

Gode nettsteder for makeup og hudpleie:

Hårprodukter


De fleste frisørmerkevarer fås ikke på taxfree'en, men det betyr ikke at du ikke kan spare penger når du skal ut å reise - mange merker er vesentlig billigere å kjøpe i utlandet. Og hvis du først er inne i en frisørsalong når du er på ferie - undersøk gjerne hva klipp og farge koster, ofte er det snakk om en brøkdel av prisen hjemme! Vil du handle på nett finnes det imidlertid flust av nettbutikker som kan tilby gode priser.


Gode nettsteder for hårprodukter:

 • Strawberrynet.com
 • Feelunique.com
 • LookFantastic
 • BeautyBay
 • BliVakker (Norsk side, prisene er inkludert norsk moms)
 • Blush.no(Norsk side, prisene er inkludert norsk moms)
 • HQHair.com

 • Husk på

  På varer bestilt fra utlandet med verdi over 200 kroner må det legges til moms og fortollingsgebyr. Momsen er på 25 prosent, og fortollingsgebyret er på rundt en hundrelapp. Tommelfingerregelen er derfor at et produkt med verdi på over 200 kroner skal være vesentlig billigere på nett hvis det skal lønne seg. Det finnes imidlertid unntak, veletablerte nettbutikker som strawberrynet.com og feelunique.com begge opplyser på sine nettsider at de tilbyr å betale tilbake momsen hvis du sender inn en kopi av utleggene dine.

  Dersom produktet koster under 200,-, men totalprisen havner over 200,- på grunn av fraktkostnader, skal du ikke betale moms og fortollingsgebyr. Dersom produktet koster over 200,-, og totalprisen med frakt havner på 250,-, blir momsen derimot regnet fra hele beløpet på 250,-. Alle nevnte priser i denne saken tar utgangspunkt i valutakurser 1. august 2011, og er inkludert frakt.

1 1 1 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning