Trendy ut året

Dette kan du kjøpe nå og bruke resten av året.

Publisert Oppdatert
Enkelte trender er kortvarige, men denne våren og sommeren har butikkene allerede fylt opp med diverse nøkkelplagg og farger som kommer til å holde seg gjennom hele høsten og vinteren.

De forskjellige PR-byråene i Norge representerer en rekke merker, både bredere og smalere designlinjer. Kjedemerkene kjører helst på enkelttrender, mens dyrere designermerker for det meste holder seg til sine unike stiler.

Rustrødt, lilla og blått

Katrine Kvalsund ved This Is PR synes det er vanskelig å se en gjennomgående trend hos de forskjellige designerene, men mener at fjorårets høsttrender vil fortsette også denne høsten;

Les også: Hold på hatten!

Les også: Sommertrendene som varer

Les også: Et must på skjørtet- Vi ser de brente og rustrøde fargene i kombinasjon med enkelte knallfarger, samtidig er det mye sort og grått som går igjen. Paljetter fortsetter også, spesielt på underdeler som skjørt og bukser, forteller Kvalsund til Kvinneguiden.no

Også Ditte Fjerdside Kristensen ved Mildh Press vektlegger de røde fargene, men sier samtidig at du gjør lurt i å investere i både lilla, blå og armyfargede plagg.

- Også naturfarger dominerer denne høsten og selv om vi ser mye knallfarger denne sommeren, finner du også de mykere tonene på mange plagg som er verdt å investere i med tanke på hva du kan gå med etter sommeren også, sier Kristensen.

Stine Birkeland hos Presskontakterna sier at andre viktige farger for høsten er karamell, burgunderrødt og gammelrosa.

Maks trendy

Maxikjolen ble trendy i fjor vår og er nå noe av det hotteste du kan anskaffe deg. Denne moten fortsetter i hele sommer og høst, kombinert med grovt strikkede cardigans når det blir kaldere.

- Skinnyjeans er tidløse, men fremover er det de løse buksene med høyt liv og mer haremspreg som vil dominere. La deg inspirere av boyfriendstilen, tipser Kristensen.

Har du blitt fan av søte og duse farger sammen med blonder, skal du vite at denne sterke trenden kommer til å vare lenge.

- En av sommerens store trender som samtidig fortsetter videre inn i høsten, er 40tallsinspirerte detaljer som blonder og søte bluser kombinert med skinnhansker og hatt, sier Birkeland og avslører denne trenden som sin personlige favoritt.

I tillegg nevner hun 60-tallet med vide slengbukser og høyt liv som en fortsettende trend ut året.

- Kombiner med tweed, skinn og ull og mønstrede detaljer, og du får en fin og trendy miks på garderoben din.

Store smykker

Synes du det er slitsomt å skulle bygge opp garderoben med mange plagg, er det et godt tips å heller satse på tilbehøret.

- Vi kan fortsette å smykke oss med store smykker, sier Katrine Kvalsund.

Også Kristensen og Birkeland forteller at det på accessoriesfronten vil fortsette med store, kraftige statementsmykker som kan gjøre et helt antrekk. Ditte220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning