Sexy 60's

Slik får du stilen!

Publisert Oppdatert
Det er ikke bare 70-tallet som får sin renessanse i høst. Også 60-tallets minimalisme får en solid plass i butikkene.

Kast deg over Mods-stilen med en rett, kort og minimalistisk A-formet kjole. Kombiner den gjerne med tykke strømpebukser og ankelstøvler, eller med knestrømper og sko med kraftige hæler. En pologenser under en ermeløs kjole er også en trendriktig kombinasjon.

Les også: Kjendisenes mote-must

Les også: Kledd til skolestart

Les også: Jeansen for deg


I all enkelhet

Mods-stilen kjennetegnes både av rene, enkle farger og store, modige mønstre. Hold tilbehøret til den karakteristiske A-formede kjolen enkelt, uavhengig om du velger deg en i stormønstret stoff eller en enklere, ensfarget variant. Bruk gjerne få, men store og grove smykker fremfor mange små og detaljerte. Hold deg også til en minimalistisk stil i veske og sko og sats heller på en makeup som synes.

Få opp øynene

Sort, markert eyeliner, mye maskara og lange løsvipper fullfører Mods-stilen. Bruk godt med eyeliner over øynene og mye maskara. Husk også at vippene under øyet skal være markerte. Sot gjerne øynene lett med grønt, blått eller brunt. Det er øyene som virkelig skal stjele all oppmerksomheten i denne look'en. Ikke glem å markere brynene.

Til fest kan du jo også eksperimentere med løsvipper. Prøv deg frem med lengder både på over- og undervippene. Se gjerne på gamle bilder av moteikoner fra 60-tallet for inspirasjon!

hr.200x318

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning