Jeansen for deg

Tenk over hva slags kroppsfasong du har før du kjøper jeans.

Publisert Oppdatert
Er det ett plagg vi damer stadig leter etter, så er det den perfekte jeansen som får rumpa vår til å se fantastisk ut og som rammer inn figuren.

Les også: Jeans til DIN figur

Les også: Jeansmoten nå

Les også: Høysommer for jeansNeste gang du skal kjøpe jeans, fokuser på kroppsfasongen din. Vet du hva slags fasong som kler deg blir tiden i prøverommet vesentlig hyggeligere!

Timeglassfasong

Hvis du har en klassisk timeglassfasong, vil du se fantastisk ut i en enkel jeans med en bootcut nederst, som samtidig er halvhøy på livet. Du kan også gå for flared jeans hvor slengen starter på lårene. Uansett benvidde bør du gå for en variant med store baklommer. Slik ser du slank og høy ut, i tillegg til at formene dine kommer til sin rett.

Pæreformet

Kvinner med pæreform, altså med formfulle hofter, bør styre unna jeans som er for høye på livet og for trange i bena. Se etter jeans som er lave i livet og gjerne med flared legs. Slengen i bena skaper balanse, noe som gjør at man ser slankere og nettere ut.

Kraftig figur

Har du en kraftigere kroppsfasong, vil du se flott ut i en mørk jeans i et godt og stødig stretchmateriale. En slengjeans vil skape balanse med ekstra vidde nede.

Høy

Når du er høy kan du definitivt tillate deg å prøve en tettsittende jeggings med stretch og samtidig se rå ut i en skikkelig 70-talls retrojeans med kraftig sleng nede.

Guttefasong

Har du en rett figur kan du tillate deg det meste. Har du litt hofter, og du ønsker å fremheve dem, kan en helt smal skinnyjeans være flatterende. Boyfriend-jeansen som er lav på livet og løsere i stilen vil også være fin på deg.

Petite

Er du nett og petite bør du passe på så kroppen ikke drukner i jeansen. Derfor er det best å holde seg til noen nette jeans, enten smale jeggings eller jeans med litt boot cut. Du kan også gå for smale ankeljeans.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning